![]() |
Re: Poze/Filme>Discutii< *CURSA 4 MAI*
NU e cezar,iar filme am destule dar va rog sa ma intelegeti ca nu vreau deloc sa le pun aici.Stiti voi unde vor fi puse si filmele iar cine vrea sa vb cu mine stie unde o poate face.Momentan e dus serverul dar va reveni dupa ce se muta.
P.S.Banuiesc si eu cine e monel Cu stima. |
stiu eu sigur cine e... si eu te mai rog o data sa nu mai faci trimitere catre acel site
P.S. danilox super montajul! nota 20 :) |
Quote:
|
pune cineva poze de la cursa ?
|
nu crezi ca daca avea cineva poze,le punea ?!
|
danilox, am auzit k a fost show calumea in poligon chiar dupa ce am plecat noi :D + un incident cu portarul .. nu stiu nimic sigur .. speram sa ne mai primeasca
|
care incident ??? Cine ??? Cand??? CUm??? Nu a vazut nimeni nimic...deci nu s-a intamplat nimic :lol: :lol: :lol:
|
daca s-a intamplat ceva...sa imi ziceti...sa stiu cand ma duc pe acolo si mai vb cu omul...sa nu am surprize...sa stiu cum sa-l iau...la urma urmei reparam greseala...
|
ce s-a intamplat mai exact baloo ??
|
poi din cate am auzit sa spart lacatu cu un ciocan si a intrat cine si cum a vrut :P sa facut panarama
|
urat moment...hmm
|
3 Attachment(s)
pozeeeee !! :-) :-P :-) am stat shi eu 3 min
|
1 Attachment(s)
shi un filmuletz
|
Ai prins si tu ceva pana la urma Lucyfer .. :)))
|
misto filmuletul dar pacat ca nu ai prins...sau bagat...fazele cand rupea ala tt-u,si ce frumos lua curba aia din capat mercedesu :)
a...pe la 4 in poligon, doi scooter-isti s-au busit unu in altu..era politie,unu intins pe asfalt...nu stiu cat de grav a fost ca nu am mai stat... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning