![]() |
Re: 2008 Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster
acum au dat-o in comercial si cu slr-ul parerea mea era ca slr trebuia sa ramana cu coupe f sportiv si agresiv acum au facut o masina cabrio pt fatalai cu bani multi sa se dea in impresi , imi pare rau dar trbuie sa raman la parerea ca toate firmele cauta comercialul, mai putin ferrari care isi anunta clar intentiile si modelele prin configurati specifice ale motoarelor, altfel o masina superba de mers pe falezele din caraibe :)
|
avand in vedere ca au facuto decapotabila,roadsterul are acelasi sistem de deschidere a usilor :D
|
Quote:
|
Quote:
nu e regula dar de obicei mashinile cabrio sunt cu ceva kg in plus fatza de variantele coupe tocmai ptr treaba asta sa fie mai rigide, mai sigure shi de ce nu mai greu de rasturnat... shi sa shtii k mai degraba rastorni o mashina la viteza mik decat in cox...shi un slr cred k poate fi rasturnat dak ai un stivuitor la indemana...;) |
testele euroncap crezi k se fac la 300 la ora sai dea 5* la slr?...
nu e regula dar de obicei mashinile cabrio sunt cu ceva kg in plus fatza de variantele coupe tocmai ptr treaba asta sa fie mai rigide, mai sigure shi de ce nu mai greu de rasturnat... shi sa shtii k mai degraba rastorni o mashina la viteza mik decat in cox...shi un slr cred k poate fi rasturnat dak ai un stivuitor la indemana... pune tu un motostivuitor sa prinda hai 100 hm\h nu 300 km\h sa rastoarne SLR-ul ...aberatii de copii mici |
Quote:
|
Quote:
|
8) :hug: o masina superba
|
|
Quote:
|
la asa masina perfecta trebuie si strazi perfecte si autobenzi perfecte as a ca totusi pt rom nui prea indicata
orcum superba mercedez tot mercedez ramine!!!!!!!!!!!!!!!!! |
eu zic ca arata superb masina. no comment
|
nu mai zic nimik,am ramas fara cuvinte,criminala bah frate
|
Varianta Roadster a fost mult asteptata, sincer daca as avea bani tot un Murcielago Roadster mi-as lua
|
De parca nu era destul de tare masina .. s-au gadit ei sa o faca si Roadster ... :)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning