Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   salon motorshow 27 martie (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/4023-salon-motorshow-27-martie.html)

Cartman 11-03-05 12:31

vrei sa vin cu masina mea ? :lol: :lol: :lol:

radutzu 11-03-05 12:39

HolySoul dar de ce nu vii si tu cu mashina ta? doar consuma putin nu?? eu am facut un calcul daca vin cu skoda ar veni de pus gaz de 400 de mii de om :D cu getzu nush exact cat ma ajunge, dar oricum mai mult

XSW 11-03-05 12:55

baieti, hai sa vedem maine cand ne intalnim care mere cu masina si care vrea pasager sa vedem cum putem face niste echipe, si postam aici dupa aia, ce ziceti ?

Singurelu 12-03-05 10:31

OK..Ok ...sunt de acord....dar deja zic..eu merg cu Radutzu...bine inteles daca ma ia! :P

HolySoul 13-03-05 13:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radutzu\"
HolySoul dar de ce nu vii si tu cu mashina ta? doar consuma putin nu?? eu am facut un calcul daca vin cu skoda ar veni de pus gaz de 400 de mii de om :D cu getzu nush exact cat ma ajunge, dar oricum mai mult

am zis ca nu vin cu masina mea ?
Vin da n-am nevoie sa-mi plateasca cineva benzina ...
si oricum vreau sa mai iau pe cineva din vs .. si a mea manka de rupe cand e plina si-n plus abia trage :)
in afara` de asta s-ar putea sa merg pe alta ruta prin Bacau-Brasov sa ma alatur coloanei care vinde din CJ ... din Bacau mai vin doua masini .. daca vin
masini din Iasi merg prin buzau .. in fine inca nu-s hotarat .. :)

radutzu 13-03-05 15:16

videm noi egzact p udne mergem

kapp 13-03-05 17:03

may radutzu l a4 oameni calculat nu? cam incarcat acum depinde cum mergi... eu ies mai ieftin.. da merg korekt dupa legislatie :twisted: o ora in plus sau in minus nu e mare bai

radutzu 14-03-05 13:53

kapp, eu am pus mai mult k am calculat si cat ne mai frekam prin bucale

Singurelu 14-03-05 22:01

hai bre..ce drac...care si cum pan la urma..sau stau acasa si admir pozele de pe 4 tuning....?

Cartman: usurel :wink:

Gratzian 15-03-05 01:48

4tuning sponsorizeaza participarea unei masini in concurs la motorshow pe 27 martie, ca sa fie si iasiul reprezentat...

HolySoul 15-03-05 06:36

Detalii pls....

XSW 15-03-05 12:31

Am vorbit cu Gratzian si participarea masini lui Iohan (Golf4 HAN) la Tuning Show va fi sponsorizata de 4tuning. Mai multe detalii nu cred ca sunt :)

EvLSant0S 16-03-05 07:19

baieti.. :oops: in cazul in care ajungeti in buc.. si sunteti un pic pierduti .. sau .. nush .. vreti sa iesiti la un suc ... sau nush .. cert e ca.. noi i-am mai asteptat si pe baietii de la cr si tot asa.. si dupa.. le-a placut.. poate aveti nevoie de un insotitor... vb cu cineva din 4ss sa venim sa va conducem .. prin oras.. pana la prisma.. etc.
vreti ? aveti nev. ? :?

TheSinner2 16-03-05 09:56

Ce baiat de treaba e Santos :) multumim de oferta... te anuntam imediat dupa ce stim si noi exact cati venim.. cum.. cat stam... ce facem.. etc. Oricum, ar fi frumos sa dam un party mai micut pe acolo... ca o sa fie baieti (si fete :)) din toata tzara.,..mai rar asa adunare :twisted:

XSW 16-03-05 13:31

Salve EvLSant0S, thanks a lot pt. oferta, cum a zis si sinner, te anuntam ce si cum cand stim si noi :D

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning