Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii Crom (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/40147-accesorii-faruri-triple-kit-uri-exterior-masti-stema-accesorii-crom.html)

hdc77ro 11-05-07 16:22

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

pentru golf 4 triple cu leduri ai pe stoc si la ce pret.

fritz-sv 11-05-07 16:43

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

am pe comanda nu pe stok ..
pret iti dau in privat

Mihaitza_tdi 11-05-07 22:35

Te rog sa-mi spui pret la angel eyes de passat din 2000 pe fond negru,si angel eyes de golf 4 tot pe fond negru!ms;)

JUNKYARD 12-05-07 09:10

Accesorii VECTRA C

Sal.
Ma intereseaza si pe mine pentru VECTRA C GTS manere usi,pedale sport si manere interior cromate si butoane cromate interior.

fritz-sv 12-05-07 09:21

angel de passat 3b si de golf 4 ... le am pe comanda pe ambele .. sa vad care si cum vine .. prima comanda soseste luni in care ar trebui sa fie si farurile de passat negre si triple led de golf4 ... etc ..nu stiu acum trebu sa verific lista de asteptare .. (e posibil sa fie cerute de cineva )

riso_ak 14-05-07 17:02

4 Attachment(s)
Pt golf 1 ce mai ai , eleron ai ca astea si pleoapa kamei?

fritz-sv 15-05-07 10:27

am pleoapa de fibra nu kamei la 30 lei

FiReBuRn 16-05-07 16:10

2 Attachment(s)
asa ceva ai ? ma refer la kit exterior !

dragos77 16-05-07 16:52

Salut!!

Pt. un Ford Puma din 2000 ca an, ai ceva?

Stopuri cu leduri sau clare,Faruri ,Grila de fata.

Practic ma intereseaza orice accesoriu de tunning pt.aceasta masina.
Arcuri si telescoape sport.
Ceasuri cu plasma

Poze si preturi.
Merci.

fritz-sv 17-05-07 11:06

deci la puma este asa .. pleoape far , ochelari triple , eleron , fusta fata si spate

fritz-sv 17-05-07 11:07

la seat arosa de la ms ce e pe aia a ta

Bmw_Rulllzzz 17-05-07 13:13

faruri cu angel eyes si lupa pt bmw e46 din 2000 (fara facelift). care ar fi termenul de livrare???

fritz-sv 17-05-07 13:36

eu le am pt comanda pt cineva tre sa vina saptamana viitoare ..
trebu sa intreb pe fritz daca o comandat mai multe seturi ..

Bmw_Rulllzzz 17-05-07 14:29

pe fond negru sau pe chrom??? cu tot cu semnalizari?? la ce pret sunt?

fritz-sv 17-05-07 14:37

pe crom cu semnalizari dintr`o bucata

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning