![]() |
Re: cumparaturi pe ebay
da, vorbeste foarte serios.
cei de afara nu isi permit sa dea teapa, pentru ei conteaza foarte mult corectitudinea. eu mi-am comandat ceva de 100euro anul trecut in vara, i-am dat banul inainte(numai asa a acceptat) si mi-a promis ca imi trimite marfa in cateva zile. Cica nu a apucat sa imi trimita marfa, si dupa 3saptamani am reluat legatura cu el. Si-a cerut mii de scuze, si mi-a dat jumatate de bani inapoi, si in ziua aceea a trimis marfa |
ba fratilor...eu amvazut pe ebay multe chestii f ieftine...multe chiar as crede ca-s purtate... ! tin sa cred ca siteul asta e un fel de ocazii . ro la noi... ! unii dau tzepe altii sunt seriosi , parerea mea! cred ca am sa incerc sieu dar la ceva ieftin sa nu pierd mult barem! :)
|
Quote:
|
buna intrebare
|
99% din tepele de pe ebay sunt date de romania :D,asa am auzit........=)) trebuie sa fim mandri :D
|
totul merge pe incredere...
|
... si nu avem o imagine de comercianti onesti peste hotare.
|
pe langa faptul ca mai exista si ocazii... un lucru ce nu mi-a placut pe e-bay. Am cautat de exemplu o masina si am gasit in stare mai proasta licitate pe e-bay cu pret exagerat... cica oferit.
Ma gandesc ca sunt persoane care isi pun la vanzare produsul si cu alt user isi ofera mai mult singuri la licitatie pt a mari pretul... |
Fratie eu unu nu prea am incredere in treburile astea....ma cam retine ceva:D
|
in curand se va introduce si la noi (daca nu s-a introdus deja) serviciul PayPal. Acesta face intermedierile pe e-bay, adica tu dai banu, el produsu, si cand sunt amandoua confirmate de paypal, se face tranzactia. Asa mi se pare cel mai corect.
|
Nu s-a introdus inca, deoarece suntem priviti cu suspiciune de ce de afara. Dar nu mai dureaza mult
|
adica vrei sa spuneti ca aia vor verifica produsul? ca eu daca trimit intrun pachet care nu e transparent..de unde stiu aia ce e inauntru? trebuie sa-l desfaca...
|
Quote:
|
Doamne fereste de cel care vinde lenjerie la sh :lol:
|
daca vreti sa cumparati de pe ebay am un prieten care face mereu comenzi de acolo, eu mi-am luat de la el si n-am avut nici o problema.
omu cunoaste pe acolo si e cunoscut... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning