![]() |
Re: Omor deosebit de grav
|
WOW , nimeni nu cred ca se astepta :| ....... hai ca de mincinos mare stiu ca era..... dar chiar sa omoare p cnv :| ......... pacat de viata lui acum....... si cik ar fi facuto din gelozie si pt ca ii vroia masina (audi a4 2002) ... cik aia o vanduse la interlopi cu 900 de euro si aia o vanduse la alti 8 pana a ajuns la ct unde au gasito si le-a fost firul (am citit monitorul :D) ...... dumnezeu sa-l ierte pe cel omorat!! totusi nu avea ce cauta acolo .... WTF avea familie acasa ........
|
Am editat eu... CRyS` e mai bine pt integritatea si libertatea ta...daca ma intelegi!
|
au fost si baieti din suceava ,din cate am inteles, care ar fi fost rugati de vlad...sa faca niste modificari ale unor contracte..sau ceva.. dar nu s-a bagat nimeni..
cel putin... nimeni din cei care au recunoscut.. e cu substrat treaba.. si totusi ..erau anchetati de joi si au fost vineri la intalnire.. si au vb cu noi k si cum.. nu se intamplase nimic.. ma miram d c de la o vreme umbla toti 3 numai impreuna..dar.. nu puteam sa banuiesc nici in ruptul capului k sub nasul nostru...se intampla asa ceva.. :| oribil... nu le doresc multi ani de inchisoare.. pt k si asa si-au ratat viata.. si de acuma..ce o fi o fi.. Pentru mine nu mai exista.. si nici nu ii cunosc.. nici din ziar nici de nicaieri.. nu iti da nimeni dreptul sa iei viata cuiva.. fie el si cel mai mare criminal din lume.. o sa il pedepseasca soarta... nu mana omului... grija mare la "oameni" ... nu stii care si cum se deosebesc de animale.. |
Quote:
dap... vraghiile :D ...slip |
Ba, nu ii putem judeca noi acu pentru ce'au facut iei,inteleg va dati voi cu parerea da....exista un Dumnnezeu sus si... vor plati.
|
ba ii putem judeca. Nu e vorba de preferinte personale aici, sa spui ca nu se discuta gusturile, ci despre o CRIMA...
Am auzit aici vorbindu-se despre gelozia tipului. Nu stiu daca e cazul... din cate am inteles, tipa a aflat ca "amantul" are nevasta si copchil, si ca razbunare probabil a planuit sa-l omoare, impreuna cu prietenul ei. Daca prietenul ei era gelos, cred ca acum era si ea in groapa respectiva, alaturi de nefericitul ala.... Imi miroase a crima premeditata, nu "pasionala".... |
Quote:
Voi incerca sa`l sustin pe Alex ... ! Nu voi intelege niciodata cum de Alex a ajuns in preajma celor 3 bestii pe care inca de la inceput nu mi-au placut! |
Din cate stiu eu pt complicitate la crima se ia 5-10. Imi pare rau si'a distrus viata pentru un nimic....
|
Incepand de ieri de la ora 19.00, cand a fost jurnalul ProTv, am dat la oparte 4 cunostinte...cunosteam persoanele implicate,si cel putin la unul din ei, respectiv alex stan, nu m`as fi asteptat nici 1secunda sa fie capabil de asa ceva, dar se pare ca viata bate filmul, si iata`i pe cei 4 "prieteni buni" cum erau in ultima vreme, in spatele gratiilor.NU le iau apararea, sa raspunda drept, si cu privirea inainte pentru faptele comise, la fel ca in momentul infaptuirii lor.Dumnezeu fie cu voi....in spatele gratiilor e greu...
Fiti tari, cu capul pe umeri(chiar daca e tarziu) adunati`va mintile, cu gandul ca, veti iesi, si veti fi alti oameni, mai buni, mai cumpatati.Si nu uitati sa va rugati in fiecare seara pentru familia care ati distrus`o, pentru ca ea, n`are nici o vina... |
Quote:
|
mda,,, vb lui :))
|
vladutz... nu te du la ei... sa nu ii vizitezi :D dak te iau si pe tine acolo? :lol:
stai calm acasa... oricum nu intereseaza pe nimeni ce se intampla cu ei... dupa tot ce au facut... si incercati sa postati mai mult asupra subiectului... nu asupra parerilor de rau spune cu un titlu informativ k de ziar... (adevaru k ai un stil ... sa mor io.. parca scrii articole in ziar.. :))) ) hai ..bafta |
doamne, citesc si recitesc toate articolele despre ei, si nu-mi vine sa cred...
e vladut, prietenul nostru, e mihaela, prietena lui, cum de au facut EI asa ceva? vorbisem acum cateva zile la telefon cu vlacut, era totul ok, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat... eu nu pot sa imi inchipui ce a fost in capul lor, pare totul o gluma proasta... |
Partea ascunsa a crimei
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/...ei_142993.html http://www.ziaruldeiasi.ro/files/cms...ribunal611.jpg ...am zis eu de prima oara de cand lam vazut ca asta nu e intreg la cap |
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning