![]() |
Re: PORSCHE 924 1982
Asta e restaurare pana la nivel de saiba si piulita; Am vazut ca a pus si conductele de frana noi, insonorizare, curatat motor.
Arata impecabil bascule, punte, amortizoare, etc Coraseria din orice unghi arata ca noua. @bmwvio Eu am cel mai frumos scut original :D de 924 @ionut924 Daca tot ai avut rabdare pana acum - tine-o tot asa pana o termini. La cat de bine este facuta cred ca mai tine 20 de ani lejer. |
6 Attachment(s)
masina este gata. am facut si cateva plimbari scurte cu ea. mai am mici detalii de pus la punct.
|
Esti mai nebun ca noi, a iesit ca noua, sa o porti sanatos si sa vii in clubul istoricelor, ai ce sa arati.
Acum am vazut, nu pui si filtru de aer? ca asa nu apuca motorul iarna |
Foarte bine si curat lucrat! La mine au durat vreo 6 luni micile reglaje la k-jetronic.
Tu ai ramas ferm pe pozitie si ai pus carburatoare. :D Sunt foarte curios sa aud motorul (poate pui un filmulet cu sunet); Si eu am mers o buna perioada fara capacul de la distributie si ma certa toata lumea :oops: Nu mai tin minte exact: tu ai AC? |
Arata superb, as vrea sa o vad si in persoana, facem o intalnire inainte sa vina caldura verii?
|
sigur, cu mare placere. este posibil sa ajung luna aceasta la Timisoara.
filtrele de aer sunt in plan acum. stiu ca nu este bine pentru motor sa mearga asa, dar nu am facut mai mult de 20 -30 km. sunetul este bestial, si trage foarte bine pana ajunge turometrul la capat. cred ca se tureaza mai mult motorul decat poate sa indice turometrul. o ajuta foarte mult la demaraj carburile, dar si cutia dogleg. este putin mai turat motorul, la 100 km/h are in jur de 2800 2900 de ture. ma bucur ca am reusit sa reglez aproape perfect carburatoarele, merge foarte rotund motorul chiar si pe la 750 de turatii. cum montez filtrele o sa fac un drum putin mai lung sa vad cum se comporta, sunt foarte optimist ca nici consumul nu o sa fie mare. masina nu are AC |
In urma schimbarii de proprietar, masina a primit sistem de injectie original si atestat de vehicul istoric. Am facut plimbari toata vara. Cea mai frumoasa plimbare a fost Raliul Sibiului.
|
Stiu, doar ne-am vazut acolo, eu am postat in jurnalul masinii si am pus poze.
|
Quote:
Ma gāndesc ca erau multe modificari electrice + kjetronicul care oricum este numai simplu nu. Felicitari! |
Trecerea la injectie nu a fost simpla dar s-a facut. A fost o necesitate. Carburatoarele aveau un aport de putere si un "urlet" demential.
|
Eu gāndesc ca nu ai cum sa scoti mai multi CP din carburatoare.
Ca din acest motiv s-a trecut pe injectie. Sa scoti mai multi cai dintr-un motor cu acceasi capacitate. Vorbesc strict de CP - cu sunetul sunt de acord ca e mai agreabil la carburatoare. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning