Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Twingo Expression (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/39847-renault-twingo-expression.html)

kapa_krs88 22-04-08 18:08

Re: Renault Twingo Expression

de unde ai luat semnalele laterale? ce pret?

B 79 D X R 24-04-08 20:02

le-am luat din Germania... Vreo 30 de euro...

edy77_driver 14-05-08 08:53

cam cat te-a costat adusul ei din germania pana in ro ...nu m aintereseaza pretul de achizitie,doar taxele de drumuri si asigurari sau ce se mai plateste...vreau sa merg si eu luna viitoare tot dupa o astfel de masina.

mersi mult anticipat

B 79 D X R 21-05-08 12:57

Ti-am trimis un PM.

morpheusmaster 06-07-08 00:24

Ce tare poate sa arate!!! Eu personal nu prea sunt un fan al twingoului...mi se pare asa ca un rinocer in miniatura :D...ceva gandit mare dar construit mic ca sa fie small car :)...e fain tare al tau, imi place cum se vede in noapte si stopurile clare si evacuarea. App...pune un filmulet cu evacuarea...la 1200cmc si 16v trebuie sa se auda pretty good cred...ma subscriu ;) raman pe frecventa d acum

B 79 D X R 08-07-08 20:27

3 Attachment(s)
Nici mie nu imi placea Twingo inainte, de fapt Twingo stock nu-mi place nici acum, dar asa arata altfel... O sa fac si un filmulet, dar deocamdata niste poze cu noile pleoape...

morpheusmaster 08-07-08 21:54

He He He, is hoatze...si serios...twingo pe negru si cum arata al tau ;) arata bine :D...nici mie nu mia placut Seicentoul la inceput...dar cand lam condus a fost love@first sight :D...si de atunci a inceput nebuneala. Multa bafta in continuare

LUCI BV 89 WRC 17-08-08 18:59

super belea Twingo,sa il folosesti sanatos,este unul dintre putinele twingo care pot spune ca chiar imi plac,alea stock dupa cum ai mentionat si tu chiar nu imi plac,acesta este cu totul special!!!!felicitarile mele este bestial
am o intrebare,jante ca ale tale unde pot gasi?am cautat la un moment dat si nu am gasit pe nicaieri ...ms

B 79 D X R 19-08-08 20:49

Mersi mult de aprecieri... Cu jantele astea am cumparat masina... Cica sunt "jante speciale sport"... Asa zicea tipul de la care am luat-o... Erau la un moment dat unele de vanzare la Bursa cu tot cu gume... In Germania gasesti sigur dar nu stiu pretul...

B 79 D X R 25-10-08 17:27

Renault Twingo Expression

4 Attachment(s)
Cateva poze noi cu bubu al meu :D

PYT 26-10-08 17:34

ce s-a intamplat cu folia?
edit: mergeau niste pleoape mai "suparate"...

Reme 27-10-08 12:14

am vazut gandacul asta intr-o zii prin vitan, mai exact la piata bobocica langa REAL! nu era el? dupa jante, culoare si toba! caterinca masinutza! misto! sa ai grija de ea! si multa bafta!

B 79 D X R 02-11-08 11:27

@PYT: Folia este la locul ei doar ca nu se prea vede in pozele astea. S-a mai si decolorat in timp probabil... Iar pleoapele sunt cele mai "rele" pe care le-am gasit...
@REME: E posibil sa fi fost eu ca trec destul de des prin zona aia... Mersi mult de aprecieri...

Miez 09-11-08 09:30

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.

am si eu o rugaminte, poti te rog sa masori trapa ?
ma bate gandu sa tai mai mult plafonul si sunt curios dc ar merge... ms mult :)

B 79 D X R 25-12-08 15:12

Am dat folia jos. Vreau sa pun cu omologare ca am patit-o cu masina de serviciu si mi-a ajuns... Filtrul de aer e pe drum... A ramas Mosul blocat in trafic zilele astea... Ce sa mai zic... Si doua boxe noi sunt pe drum...

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning