![]() |
Re: Pt toti iubitori . de masini mici . !!
Sa-l stapansti sanatos.
|
Idei...pentru tuning exterior, iti dam idei nelimitate, numai sa ai mester..pentru muzica, de asemenea (aici poti sa ti le faci si singur) - la fel si pentru interior si pentru orice altceva....
Insa daca incepem sa vorbim despre motor si anexe, am eu doi prieteni: Greu' si Raru' (nu RAR'u)... In afara de astea, felicitari pentru achizitie! Arata bine, cel putin in poze. Sa ne spui, daca se poate: ai dat BMW-ul ca sa iei Tico, sau le ai pe ambele? Salutari dinspre mare! |
Vezi Dacia Wrc Ca Tot La Buburuza Am Tras :)
|
quick_5hifter BMW .. IL AVEAM DE LA UN PRIETEN .. CARE MIA DAT TIMP SA MA GANDESK . OMUL NU AVEA PERMIS MASINA PE DREAPTA SI O VINDEA .. ASA CA DACA VREI SA O IEI .. BINE DACA NU CIRCULA CU EA . SI LA INCEPUT MA INCANTASE SA IL IAU .. PRIMA OARA MIA ZIS 2500 EURO .. AM MERS CU EA .. MAI NENE BATE AIA .. JOAKA AIA .. TREBUIE SA LE SCHIMB EU . ESTE MULT .. ZICE BINE HAI 2000 .. MERG CE MERG CU EA .. A PIKAT RULMENTI .. PE SPATE DUPA 1500 DE KM SAU SPART PUR SI SIMPLU LA SEMAFOR . IAM ZIS . MA BAIATULE TI`O FAK CU RULMENTI .. TI`O DAU NAPOI SI ASTA ESTE .. A ZIS EL .. 1500 .. EURO .
AM STAT SI MAM GANDIT .. .. BMW .. TICO E ADEVARAT .. ALTA SATISFACTIE AI CIND ESTI IN BMW DAR TE UITI SI LA BUCURESTIUL ASTA PLIN DE GROPI SI AMORTIZOARE . ... FAKAND COMPARATIA .. CIT IMI IESE LA CONSUM CU UN TICO .. BANII CARE TREBUIA SA II BAN .. BENZINA LA BMW .. MI`L FAK PE ASTA MARFA .. SI ORI CUM EU EREAM SUPER INRAIT DUPA TICO . CE POZE SA ZIK .. IN AFARA DE CHESTIA .. CA DACA AI LUAT CEVA .. CU TICO ESTI POST MORTEN .. E MARFA MASINUTA .. !!! ALEARGA STABILA . CONSUM PIK .. INTRETINERE IEFTINA TAXE MICI .. PAI LA BMW .. DADEAM PE AN .. IN JUR DE 10 MIL NUMAI TAXE LA STAT :) ASTEPT POZE DE PE LA VOI SAU .. CIND AVETI INTALNIRI ALE TICOMANILOR VREAU SI EU SA VIN .. [email protected] TNX SI INKA CEVA .. quick_5hifter AI SPUS MAI SUS UN TICO MAI MULT DE 7 CU TALPA NU ARE CUM .. MIA MIA LUAT .. 8 IN BUCURESTI .. ... CHESTIA CARE ESTE .. .. LA MOTOR . UNDEVA PE LA CUREA PE AKOLO .. ESTE O CHESTIE CU 2 FURTUNE .. CARE MERG IN CARBURATOR SI MUFA AIA ESTE SKOASA .. CE SPUI DE LA CE SA FIE .. ALA IN CITEVA ZILE AM SA FAK SI O POZA EXACTA SA VINE .. !! MERCI MULT |
Din ce mi-ai spus pana acum, pare sa aiba shokul electric blocat pe deschis, si sa consume aproape dublu...cel putin eu asa cred, dupa cum ai descris...
Daca esti din Bucuresti, intreaba-i pe ceilalti baieti cu Tico, aveti acolo la voi un baiat specializat in carburatoare de Tico, si dupa cum l-au laudat baietii, iti va rezolva problema indiscutabil (ca doar toate Tico sunt la fel :D ) - oricum, problema e de la carburator sau pompa de benzina (retur), altceva nu prea ar avea ce sa fie...a, nu uita sa verifici traseul benzinei (pare banal, dar eu am patit-o...la pompa, aproape un sfert de benzina se ducea pe jos, si eu stiam asta, dar nu stiam pe unde curge...) Cum ti se pare ca merge? ca la consumul asta, ar trebui sa cam dea in nas, din lipsa de aer...iti spun sincer, mie mi se pare enorm consumul asta, si ar putea sa-si dea si altii cu parerea... Edit: da, esti din Bucuresti.....roaga-i pe Tico_RS, Leutzu etc. sa-ti dea un PM ca sa stii unde sa mergi cu masina. |
merci mult quick_5hifter .. chestia care este ... nu imi da de lok in nas .. .. in buc si nici in afara .. fuge foarte bine .. dar akuma stau si ma gandesk .. eu o cal alerg unde pot o ard .. sa fie si din cauza asta ca merg mai sportiv cu ea ? .. si inka o intrebare .. nijte ploape .. de unde pot lua si eu .. quick_5hifter tnx !!
|
Si eu merg mereu "sportiv" cu ea, si cu toate astea ti-am zis, nu se indeparteaza de 5%...si a mea sub nici o forma nu e reglata pe consum mic, ca am ajuns cu ea si la 150 km/h...a ta are o problema undeva, sau poate n-ai calculat bine; hai, un 6, 6,5 ar mai merge, dar 8 e inadmisibil, asta e consum de Matiz dereglat.
Daca zici ca mai si merge bine, inseamna ca nu e de la pompa de benzina, ca altfel ti s-ar fi inecat destul de des...tot de la shock cred ca se trage...mergi cu ea sa verifici, sau macar verifica-l tu daca mai face ceea ce e destinat sa faca. Vezi ca pe carburator sunt 2 chestii deplasabile, una e de la acceleratie - pe lateral-stanga cum te uiti sub capota, iar cealalta e shokul - inspre fata masinii (ar trebui sa dai filtrul jos cu totul). Sistemul e asemanator cu cel de la Dacie Berlina, numai ca shokul la tico e automat, pe baza temperaturii apei (cand creste temperatura apei, shokul se decupleaza). Totusi cred ca e mai bine sa mergi cu ea la un centru de reglat carburatoare pe banc. |
Re: quick_5hifter
quick_5hifter merci pt raspuns asa rapid .. .. cea ce spun eu aici .. este montata undeva .. pe condtra aripa unde se termina gura de la filtru de aer . ... intra doua . furtune de . diametrul interior .. sa zil 8 - 10 mm .. si intra o mufa cu 3-4 fire .. momentan .. scukl .. dimneaza imi merge imi sta turata .. dupa citeva minute scade el singur .. deci socul merge zik .. eu .. in citeva zile am sa mai fak consumul inka o data .. sa mai vad . akuma nuhs ce sa zik cind am sa am putin timp liber am sa fak nijte poze .. cu ea .. sa iti arat .cam despre ce vb .. apropo .. quick_5hifter dami si mie un id de mess de`al tau . am sa vin prin constanta poate ne vedem .. tnx quick_5hifter
|
N-ai pentru ce sa-mi multumesti!
Id-ul meu este acelasi ca si aici: quick_5hifter Ne vedem, am sa-ti arat si eu bestiuta mea daca va fi gata cand vii (tot Tico) |
21 Attachment(s)
quick_5hifter
uite am reusit sa pun nijte poze cu bubu meu .. cam tarziu dar mai bine decit nici o data .. asa arata ea si poze cu ce`a ce ma deranjeaza pe mine .. ca nu este la lokul lor .... Ce parere aveti baieti imi putezi da un sfat sau mai multe . va place nu va place ? cum sa o fak de unde sa o incep .. !! |
7 Attachment(s)
noi poze cu boxele montate pe fatza !!!
|
io nu stiu prea multe despre mecanica si alte treburi, dar am si o buburuza de asta mica (aka... matiz)... si is aproape multumit de ea. Am auzit k tico e mai tare k matiz... poti sa imi spui daca tu cunosti si matiz-ul un pic si ce parere ai... ms mult
|
Quote:
cam depinde ce ai vrea sa iti zik .. .. parerea mai .. tico este mai incapator .. consul mic ... mai ales pt mine in bucuresti . te strecori repede fuge .. iar matizul sta mai slab la categoria asta . consul mai mare mai puturos ce pot sa iti zik sal stapanesti sanatos asteptam poze cu al tau !! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning