Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Spalatorii auto in Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/39802-spalatorii-auto-craiova.html)

IceCold 06-01-08 17:43

Re: Spalatorii auto in Craiova

zi-mi si mie unde e spalatoria asta cu autoservire...k sunt f curios... :p...spalatorie buna ... kre imi place e cea din capat dp canal...viperr nush cum...spala f bine acolo ....Si cea a lu Sorin International....

Danny-future STN 07-01-08 11:02

Quote:

Originally Posted by IceCold (Post 1278604)
zi-mi si mie unde e spalatoria asta cu autoservire...k sunt f curios... :p......

In petrom-u d la ciuperca....

feline 07-01-08 14:50

acum inteleg ce face toata lumea acolo de sta cu orele.:lol:

claubmw92 03-02-08 14:26

eu raman tot la spalatoria de la peco LUKOIL{ZONA SEGARCEA}

DiaWoLo 31-08-09 14:24

Diana De Lux pe canal
P.s au rezolvat intrarea cu bordura e mai "moale" urcarea:P

rycky 01-09-09 20:42

hmm...Spalatoria Ecologica(in parcare la Kaufland`ul dp Calea Buc.) sau la FHL ca e peste strada de mine...iar cand am ocazia ma ocup personal si imi iasa excelent.

DiaWoLo 03-09-09 10:40

nu stiu cum e cu spalarea asta ecologica fara apa da dupa mine in timp se zgarie vopseaua,ei sterg si ramane nisipu si prafu pe carpa aia...

hiena 06-09-09 14:08

pe Râului capat cu Brestei sau la Best acolo in Cornitzoiu..spala bine !

apropo, stiti unde pot sa spal si eu tapitzeria la masina? pe canal mi-au cerut 300 lei

bikks 07-09-09 21:16

Eu am spalat de fiecare data masina in craiova vizavi de spitalul nr.1 . Iese super bine, nu mai stiu parca e 24 d lei tot tacamul fara tapiterie, oricum a iesit tipla tot timpul. Chiar recomand

RideTheRiddle 07-09-09 21:33

mai e o spalatorie foarte buna langa popoveni, pe strada aia "super buna" care duce spre romanesti. e o statie gpl in fata, iar in spatele buteliei e cabina de spalat. acolo mi-o spal de obicei cand nu am eu chef sa o frec e vreo 20 de lei interior exterior si spala foarte foarte bine.
la diana de lux am spalat masina o perioada buna de timp, spalau bine si erau si patronii oameni calumea, dar de la un timp angajatii nu mai faceau treaba in randul lumii si m-am lasat de sportul asta.

cel mai bine scot furtunul la poarta si mi-o spal singur, sau daca ma apuca noaptea, ma duc in petromul de la ciuperca ( mai e si la omv-ul de la real o spalatorie manuala dar nu au niciodata spuma sau ceara sau aditiv de uscare defapt nu au decat apa)

hiena 07-09-09 23:26

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2619808)
mai e o spalatorie foarte buna langa popoveni, pe strada aia "super buna" care duce spre romanesti. e o statie gpl in fata, iar in spatele buteliei e cabina de spalat. acolo mi-o spal de obicei cand nu am eu chef sa o frec e vreo 20 de lei interior exterior si spala foarte foarte bine.
la diana de lux am spalat masina o perioada buna de timp, spalau bine si erau si patronii oameni calumea, dar de la un timp angajatii nu mai faceau treaba in randul lumii si m-am lasat de sportul asta.

cel mai bine scot furtunul la poarta si mi-o spal singur, sau daca ma apuca noaptea, ma duc in petromul de la ciuperca ( mai e si la omv-ul de la real o spalatorie manuala dar nu au niciodata spuma sau ceara sau aditiv de uscare defapt nu au decat apa)

bine bine...dar pt tapiterie?

RideTheRiddle 08-09-09 01:19

du-te la ala de la gpl. tata a facut tapiteria la un sprinter si i-a iesit foarte bine. pretul nu il stiu dar oricum e mult mai ieftin de 3 mil. sau cel mai bine iei o sticla de biocarpet un burte sau o laveta si ti-o faci singur, ca practic aia la spalatorie asta fac.

DiaWoLo 08-09-09 12:31

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2620387)
du-te la ala de la gpl. tata a facut tapiteria la un sprinter si i-a iesit foarte bine. pretul nu il stiu dar oricum e mult mai ieftin de 3 mil. sau cel mai bine iei o sticla de biocarpet un burte sau o laveta si ti-o faci singur, ca practic aia la spalatorie asta fac.

sau cu Vanish ies petele imediat, cu bio carpet nam incercat inca :-?

RideTheRiddle 08-09-09 13:59

Quote:

Originally Posted by DiaWoLo (Post 2621313)
sau cu Vanish ies petele imediat, cu bio carpet nam incercat inca :-?

e acelasi lucru. am spalat o masina cu biocarpet si una cu vanish si pot sa spun ca nu era mare diferenta

feline 09-09-09 10:43

Deci si in concluzie ca sa zic asa, nu are nimeni aparat de curatat tapiterii (cu vapori sau cu ce o fi)?

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning