![]() |
Mafia + masini = ceva frumos
|
Cei care au pregatit materiale video sunt rugati sa ma contacteze . Multumesc !
|
Deci vineri ne vedem la burn-uri?.Marfa ca de abia mi-am pus cauciucuri(alea castigate ) :twisted: EU AM SA FIU ACOLO!!!
|
Deci vineri ne vedem la burn-uri?.Marfa ca de abia mi-am pus cauciucuri(alea castigate ) :twisted: EU AM SA FIU ACOLO!!!
|
Cum ai castigat cauciucurile despre care vorbesti?
|
printr`o extragere ca la loteria romana.. :lol: (kiddin)
omu s-a invartit toata saptamana.. nu tzi se pare normal ? |
Ba mi se pare normal, dar nu stiam ca s-au dat premii si de aia am intrebat. Dar atunci nu i-au dat si lui HAI? Ca s-a invartit si el toata saptamana. Si sper sa mai vina si vineri. HAI si CRY au fost cei mai tari, parerea mea.
|
As vrea sa aflu:
1. Ce program va fii? 2. Care cluburi vor fii prezente acolo? |
Program cultural - educational .... :P Nu inteleg exact la ce te referi . ;) Cluburi - 4SS , AfterDark , MR din cate am auzit (ma bucur ca am facut-o) NSL si poate si Insomnia daca nu e deranjul prea mare :P
|
lucian deranjul insomnia nu e nimic comparativ cu alte aspecte ale situatZiei!!! ... vrem sa shtim exact ce se v-a intampla acolo ... exista vre-o \"vedeta\" ...
o zic din punct de vedere al unui pasionat ... vreau sa shtiu ce m-ar atrage pe mine sa vin la Show`ul vostru ... n-o zic cu rautate lucian ... dar pentru totZi pasionatii si doritorii care vor sa ajunga la acest event... e bine sa se anuntZe ce v-a fi acolo !!! va fi un program de cerculete ... de burn out ... de balerine ... nu shtiu .. ceva :D:D:D ... makes things more interesting :D:D:D |
... Imi pare rau, dar din cand in cand mai fac greseli in lb romana 8) ... vroiam sa intreb ce va fii acolo?
Da, vom veni. |
se infirma presupunerea de bug mafia... sorry
|
Eu voi fi prezent dar nu strica sa stiu si eu programu ...
|
Candav Holograf canta ceva de genul : \"Ai o ora sa te distrezi , hai cu mine si ai sa vezi ..\" . Avem fix 60 min pt cerculetze si burn . Masinile vor urca pe scena , soferii vor spune 2-3 vorbe despre ei si clubul din care fac parte , despre masina daca e cazul ;) si apoi vor cobora intr-un spatiu amenajat pt cerculetze si burn . Daca exista persoane care nu vor decat sa-si prezinte masina ... fara cercuri si burn nu e problema. Din pacate nu vor putea intra decat masini desemnate de cluburile din Bucuresti fiind constransi de timp . In rest .... nu vin baietii de la BUG dar avem trupa Simplu . Dina Vass va incheia spectacolul .
|
Mersi ... :) Asta vroiam sa stiu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning