Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Matiz (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/39750-daewoo-matiz.html)

B 79 D X R 05-03-08 21:26

Re: Daewoo Matiz

10 Attachment(s)
Hai sa va mai arat ce am mai facut pe la masina...

-folie autorizata 3M pe cele 4 geamuri laterale
-am adaugat lumini cu leduri albe sub bord stg+dr si sub scaunele fata; sunt legate la plafoniera deci se aprind cand se aprinde si aceasta
-sistem Cold Air Intake Simota pentru Matiz 0.8L
-am vopsit cateva elemente din bord
-schimbat iluminarea bordului si a consolei de climatizare

Dr3adLorD 05-03-08 21:50

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 1403035)
Hai sa va mai arat ce am mai facut pe la masina...

-folie autorizata 3M pe cele 4 geamuri laterale
-am adaugat lumini cu leduri albe sub bord stg+dr si sub scaunele fata; sunt legate la plafoniera deci se aprind cand se aprinde si aceasta
-sistem Cold Air Intake Simota pentru Matiz 0.8L
-am vopsit cateva elemente din bord
-schimbat iluminarea bordului si a consolei de climatizare

salut. unde ti-ai schimbat lumina din bord si cat te-a costat ? si sitemul Simota cat a fost ?

Mustang 05-03-08 22:06

Si eu cu o intrebare ...
Jantele pe care le ai, nu iti distrug in timp rulmentii ?
Am inteles ca la jantele originale de Daewoo se duc in timp si sunt curios sa aflu daca la alte jante se petrece aceeasi minunatie.

B 79 D X R 05-03-08 22:56

Chestia cu jantele care strica rulmentii nu am stiut-o. am sa ma interesez, dar pana la urma asta e o sa schimb rulmentii mai des daca se strica. asta sa fie singura problema. stii cum e cu tipele care poarta tocuri inalte le cam dor picioarele dar ca sa arate bine tot poarta tocuri.

Scoop 07-03-08 11:19

Sistemu de admisie simota de unde si cati lei a fost pls detalii

George_P. 11-03-08 00:47

Imi place super mult si tin sa te felicit :D

Am luat si eu saptamana trecuta un matiz si cam aceleasi chestii in privinta admisiei, suspensiei, rotilor vreau sa si eu sa fac...

Cat te-a costat admisia ?? Si daca i-ai pus conic si ai eliminat carcasa originala de filtru, nu-ti sta ceck-u in bord aprins mereu ??

B 79 D X R 11-03-08 12:38

Sistemul de admisie a costat 80 de euro incluzand transportul din Germania. L-am comandat de pe e-bay. Nu-mi sta aprins "check-ul". In schimb are alt demaraj masina si un sunet mai placut...

Snapy_xxl 11-03-08 13:58

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 1416390)
Sistemul de admisie a costat 80 de euro incluzand transportul din Germania. L-am comandat de pe e-bay. Nu-mi sta aprins "check-ul". In schimb are alt demaraj masina si un sunet mai placut...

Sigur nu e efectul Placebo?

WOLFI3 11-03-08 21:30

Foarte frumos Matizu...vad ca ai lucrat la ea destul de mult....chestiile care m-ar interesa sunt ledurile de sub bord si scaune...ledurile au 3 volt?? sau ai din acelea de 12 volti? cume leai prins si cate ai?? Is tare pasionat sa fac si io chestia acesta...si in bord, la kilometraj...ai pus albastre vad...numa becurila acelea mari leai schimbat? sau si acelea mai micute? Scz ca pun atatea intrebari...dar la altcineva nu am vazut asa frumos facute!!! Spor la treaba.....TUNING by WOLFI3

George_P. 12-03-08 13:28

Cum ai reusit sa-ti pui antena pe plafon ??

Eu am "chestie" deaia lipita de parbriz...

B 79 D X R 14-03-08 17:52

Ledurile: Sunt niste placute rotunde cu cate 9 leduri direct la 12V le-am conectat. Am pus cate o chestie din asta lipita cu banda dublu adeziva sub fiecare scaun din fata si sub bord stg + dr. Se gasesc pe la Ikea si nu sunt prea ieftine...

Antena: S-a gaurit plafonul. A fost montata la un service unde s-a montat alarma, inchiderea centralizata, proiectoarele si muzica. Si folia de pe geamurile laterale.

George_P. 19-03-08 18:15

si proiectoarele le-ai pus pe poziti sau ai schimbat si "joystick-u" ala cu unu de SE ??

B 79 D X R 19-03-08 18:26

Proiectoarele sunt legate direct pe contact, cand pun contactul se aprind si ele. Au si un intrerupator pe undeva pe sub bord pentru orice eventualitate, dar in general merg cu ele aprinse... Chiar vreau sa ma ocup sa pun un buton in bord in locul celui pe care scrie "security"...

B 79 D X R 29-03-08 15:00

Vreau stopuri ca cele din My photos din profilul meu... Nu gasesc nicaieri... Nici pe afara...

topser 29-03-08 18:17

1 Attachment(s)
te pot ajuta doar cu cele rosu/alb.

cele total transparente sunt facute custom.

cele alb/rosu sunt HELLA

ps. asa ceva..

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning