![]() |
Re: Dacii Speciale
ah...trebuia sa faci pozele jpg...
|
16 Attachment(s)
Cateva Dacii de raliu.
|
Quote:
|
tari baietii astia cu daciile....
|
1 Attachment(s)
in memoria ramblerului sio gasit si el linistea
|
4 Attachment(s)
chiar nu conteaza daca am participat la curse....sau acuma vrei sa pari superior ca ai participt la curse cu "bolidu"tau
eu nu am adus dacia mea in discutie...asa ca las-o moarta....si lasa-ma cu povesti ca o sa aiba motor deala si deala.....intai puneti motorul si apoi vorbeste...si a mea o sa aiba un V6....nu mai vorbiti ce idei visati noaptea las-o balta ca numa facem offtopic...degeaba iti explic ca nu intelegi:evil: bag o nova pana una alta :arrow: DACIA NOVA GTT |
dacia lui lancer evo...ma rog vorba vine dacie mai exista in sanicoara.
motorul s-o vandut pe piese, rotile au ajuns pe la ufo, pacat, arata si suna mijto, nu avea ea nu stiu ce putere dar era ok pentru o dacie. |
4 Attachment(s)
va rog frumos....daca nu aveti ceva la subiect mai bine nu scrieti....am vrut sa adun si eu aici toate daciile mai speciale...nu povesti....
o dacie sport |
5 Attachment(s)
:arrow: SOD
|
8 Attachment(s)
:arrow: UN LOGAN CAMELEON
|
Despre R12 asta sa mai vb pe forum chiar eu am avut un threand(dar la sters un moderator,trist nu).:-)
Si cine mai are poze sa le puna. |
pana la urma ce facem aici adunam pozele de pe toate posturile haahah ce tari suntem am si eu vreo 10-15 cu dacii ''speciale''dar sa vad ma mai gandesc daca le pun
|
mi se pare urat ce faceti... ideea initiala era buna, dar ca de obicei pe acest forum s-a imputit foarte repede.
|
3 Attachment(s)
Si inca o Dacie speciala care vine tare din urma!... Respect!... :D
|
corect ,corect ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning