![]() |
Re: asta e a mea...
Stiu ca trecerea la 4 prezoane m-ar face sa aleg intre multe modele de jante.As prefera sa nu ma apuc totusi de schimbat punte spate si pus flase si alea , alea ca nu-s prea sigure si foarte probabil sa trebuiasca sa umblu la tablarie , mai ales pe spate.N-as vrea ca probleme cu rugina n-am avut inca .Jantele de aro 10 din cate am inteles is prea grele iar cms-ul o da prea tare in kitch(nu stiu de ce , dar asa mi-au parut intotdeuna).Oricum daca e sa-i mai fac ceva la exterior cam asta ar fi: jante si lasata mai jos.Restul la interior...
Daca aflati ceva , lasa-ti un mesaj pe pm si vorbim... |
ffff frumoasa mashina. nu o vinde k nu merita poate plangi mai incolo dupa ea .
|
las ca nu o vinde ....sa speram....:lol:
|
Quote:
|
asai are dreptate la carat cartofiiiii
|
nu cred ca o mai vinde (mai ales daca s-a atasat de ea :joy:) ,spor la ea ;)
|
deci la dacia asta niste geamuri fumurii ar fi super mai ales ca e neagra
|
Aveti idee cat m-ar costa asa o distractie?Adica sa-i fac fumurii toate geamurile in afara de parbriz, dar totul cu acte in regula.
|
o mai vinzi????
vb serios, as fi interesat..... |
Quote:
|
Ok,chiar cunosc pe cineva de acolo si am sa iau legatura sa vedem cum s-ar putea face.
Intrebare:cam cum ati vedea voi pregatita masina asta?Clasica stock , gen Gordini dar mult mai enigmatica din cauza culorii sau un tuning de sa nu mai stii ce-a fost? .....si da e posibil sa o vand dar inainte tre sa gasesc si o inlocuitoare sa nu raman pieton. |
las-o mah cat mai clasica nu-i pune spoilare si toate zorzoanele las-o asa , fai geamurile fumurii pune-i jante si laso mai jos sa vezi ce bine o sa arate de o sa vrea toti sa aiba masina ca a ta , si inca ceva tine-o cat mai curata si cat mai multa ceara sal
|
a si inca ceva daca faci rost de o lama deaia care vine sub bara din fata gen cum are sarris ar arata belea
|
Pfai ma.....bine ca mi-ai adus aminte .Anul asta inca n-am da cu ceara pe ea,dar anul trecut am facut-o de 2 ori.
|
pai mai trebuie din cand in cand nu:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning