![]() |
Re: Accidente rutiere..in IASI
Quote:
|
Accident azi...tot la Ciric,soferul unui taxi si pasagera din dreapta,Vanda Condurache,directorul de programe TVR IASI,au murit innecati dupa ce masina in care se aflau a derapat intr-o curba ...pe drumul inspre aeroport.Se pare ca soferul era de fapt un mecanic care a vrut sa castige some extra cash...si a preluat comanda,iar masina cu pricina cika nici autorizatie nu avea.....:!: :arrow: :x
|
Un inconstient, pacat de femeie ca era om bun.
|
asha ca mergeti pe jos ca-i sanatos
|
3 Attachment(s)
nu am vazut sa se vb despre accidentul de pe independentei UMF. am eu niste filmulete
|
Am zarit...ieri masina unui vecin de pe la mine din cartier...saracul audi a avut un piq de suferit:
Attachment 273862 Attachment 273863 Attachment 273864 Attachment 273865 |
detalii? ceva? nimic? doar poze?
poze cu masini bushite am si eu o mie.. da nu am c face cu ele dak ai detalii despre accident..ceva..orice.. kiar si intrebari.. poate stie careva..atunci zi aici.. dak nu.. n-are rost.. cine stie ce e cu masina aia.. |
pey frate yo abia aseara am vazut masina.. si stiu ca e a unui omuletz de acolo din cartier.. detalii nush daca pot sa aflu ca omuletzul nu prea e pe aksa...daca stie cineva ceva cum sa intamplat!! astept si yo detalii oriqum imi pare rau de masina..
|
ieri seara a murit vicepresedintele clubului de motociclisti din iasi Fleica Pavel Ovidiu.avea un suzuky de 1000 cm3 si 180 cai.cum mergi din podu de fier spre partia de ski a intrat intr-o vaca cu 150 km\h.
|
da..stim...inca de cand s-a petrecut... dar neavand poze...am zis k nu mai scriem nimic..
totusi am fost in seara asta... in fundatie..cu gandul sa bem o cafea.. si era plin de prieteni de-ai lui.. sau simpatizanti.. care sunt legati si de mine.. si m-a intristat foarte tare decesul.. :| nu stiu de ce.. pt k nu ma cunosteam cu el.. dar totusi din vedere si din auzite...am vz k era un "om" cu altii... si..sincer sa fiu imi pare tare rau k a plecat dintre noi atat de devreme..27 de ani am inteles k avea.. nu merita asa de tanar sa plece... :| si nu stiu cum se face k se duc doar cei mai buni si mai iubiti... :| am vazut cat de iubit era.. dupa nr incredibil de oameni..care au aprins cate o lumanare in fundatie pentru el.. Dumnezeu sa-l odihneasca.. !!! :| iar nenorocitii care l-au lasat acolo sa zaca...ar trebui sa li se dea foc.. :| cu pareri de rau...slip.. |
Sa se odihneasca in pace imi pare rau sa aud iar vesti asa de triste, vad ca de cand a inceput anu numai de decese aud :(, ceea ce a patit la spital mi s-a parut o bataie de joc, ar trebui sa fie sanctionati dupa cum au actionat,sunt niste neispraviti
|
|
|
la jumatatea distantei dintre bularga si sindicate.. este un liceu... si o trecere de pietoni.. cand am ajuns era aglomeratie mare... o geanta sarita la cativa metri de trecere.. si o rigla din aia cu alb si negru... pusa de-alungul strazii. cam atat.
|
1 Attachment(s)
de prin cug opelu.saracu'.praf l-o facut.si imi placeau la nebunie stopurile lui.ma intreb unde il ducea.la service sau la dezmembrari :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning