![]() |
Re: Dream Squad & ExpertDetailing
Maine voi fi prezent la 11 30 !!!!
|
Am fost cu Tom la centrul lor, si am avut o mica discutie. Momentan le-am spus de ce am fi noi interesati, si cam cati am fi... si am luat o lista cu preturile lor oficiale. Zilele astea astept un rasp din partea lor care sa contina discount'ul pe care ni-l ofera si/sau anumite beneficii.
Folie Samurai - SPATE -> 457 (327) ; FATA - > 237 Folie Llumar - SPATE -> 667 (497) ; FATA -> 327 (227) Folie 3M - SPATE -> 878 (697) ; FATA -> 327 Preturile sunt in RON, cele din paranteza sunt pt folia cea mai deschisa la culoare, iar in cazul foliei pe fata, cea din paranteza e f deschisa la culoare (in mare parte doar cu scopul de a preveni efractiile), insa e singura autorizata. Din ce am inteles, folia are o garantie intre 4 si 7 ani, si orice defect sesizat duce la inlocuirea gratuita a foliei. |
Am vb acum la tel cu cel care se "ocupa" de noi si mi-a transmis ca putem obtine un discount de 10%, mai putin pt folia Samurai. Ideea e ca trebuie sa discutam cine si ce vrea exact si sa facem programarile ;)
|
Tineti cont de faptul ca trebuie sa facem o lista cu cei interesati si sa ne "apucam" de treaba ;)
|
Eu saptamana viitoare vreau sa merg sa imi pun folie o sa zic si ziua exact cand am sa ma duc dak mai vrea cineva sa imi zica si vedem cum facem.....
|
Ideea e ca tre' sa ai putintica rabdare pana se hotaraste toata lumea... sa mergem la nenea de la ExpertDetailing si sa faca o lista cu zilele in care poate fiecare sa vina... si apoi merge fiecare cand e programat... e ok asa?!
|
Teoretic este f ok dar sti ca nu se va intampla asa pt ca din diferite motive nu o sa ne strangem totzi asa ca eu o sa anuntz cu 2 zile inainte sa merg sa vedem cine se mai anuntza.
|
ar fi bine sa ne strangem pt ca dak nu se fac programari sigure si etc nu ni se poate oferi discount'ul despre care am vb :rolleyes2
|
miercuri am in plan sa ma duc sa imi pun folie cine este interesat sa zica ceva aici ca sa vedem catzi ne strangem.....
|
Eu zic ca maine seara sa ne intalnim si sa se stabileasca exact "pretendentii" ca sa putem sa facem ceva programat ... :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning