![]() |
Re: Vedeta pe trafictube
Asta arata ca orice taran pocnit isi cumpara un Bmw si sufera prin trafic , unde oamenii merg normal !!!!
|
Quote:
S-au trezit frustratii care au rate pe 10 ani la banca pt masina. :oops: |
mamă să mor io ce de ceartă!
Tipu clar merge jegos, indiferent de ce mașină ar conduce,
presupun că era beat, și cu siguranță intră la categoria pericol public! Filmarea este în Arad, cart Micalaca. |
Eu inca nu vad scopul acestui thread.
Credeti ca daca comentati aici si va dati cu parerea isi schimba el stilul de condus? E problema lui daca se drogheaza,bea.. si se urca pe borduri.cand o sa ajunga in 3-4 pomi o sa isi revina. pana atunci nu are rost threadul. |
Mama ce probleme au unii....sa ma filmati si pe mine cand traversez strada pe rosu.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Inainte sa te c@ci pe tine ca ai BMW (probabil e36, ca tot bisnitezi pe forum cu piese pentru el), poate ca ar trebui sa compari testele Euro NCAP intre "gioarsa ta" si "gioarsa mea". ;) E interesant cum un Matiz reuseste sa ia 3 stele la Euro NCAP si un E36 nu ia nici macar 2 stele complet, nu? Nu de alta, dar sa nu zici ca te mint: http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx http://www.euroncap.com/tests/daewoo_matiz_2000/65.aspx Mai departe nu are rost sa discutam: omul isi cumpara masina pe care si-o permite si pe care o poate intretine... nu invers. Ca sa incheiem subiectul offtopic cu masina pe care o posed. PS: nu am vrut sa insult pe nimeni care are e36 in mesajul acesta - am vrut sa subliniez faptul ca, la o insulta, poti raspunde la fel, cu alta insulta. Sper ca nu vom avea discutii pe marginea exemplelor oferite. |
daca mai fac 20 de posturi imi dai quote la toate ?
esti inteligent ma....ce sa zic nu ca ar fi masina mea cine stie ce,dar daca ti dau una frontal cu e36 le te mut in portbagaj |
Esti periculos rau, domnu'... periculos de patetic. In fine..
Frustratu' din mine, ca are doar un "cacat" de Matiz, te lasa in pace. Sper doar sa scape tara mai repede de oameni ca tine. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning