![]() |
Re: Curatenia de Primavara
Prezent :lol:
|
prezent. Salutari la toti. Am cam lipsit ,dar m-am intors.
|
Prezent!!!
Imi cer mii de scuze...dar nu am mai frecventat sectiunea asta...sunt cam ocupat cu propriul club de masini, intru acolo ma uit si gata. La fel spun si eu de RO, e foooarte bine :D, si se pare ca nu va mai trebui sa plec inapoi...sa vedem...desi, putin probabil. P.S: promit ca nu ma uit sa intru, clar! |
Prezent!!!!
|
Salut pe toti "Curätenia de Primävarä!!??? ce vrea sä fie curätenia in casä,masinä sau pe forum despre ce este vorba:?: :rolleyes2 :lol: 8)
"George dä si mie programu äla ,sä blincäre luminile sä ametesc8) |
E mare programu da daca vrei da-mi poza si iti fac eu sa blincare :)
|
mdea... `zent
|
a trecut peste o luna de cand zice lumea k e prezenta....dar nu ati mai revenit cu amanunte.....
|
Ia ui cine ne viziteaza .. dracule parca ai zis ca nu mai intrii pe aici ;)
anyway .. on topic..news on the way ! |
am numarat 18 persoane intr-o luna.
cam dezamagitor stiu dar asta e situatia s-au creeat noi threaduri , pe teme si discutii noi plus cei mai noi useri sunt invitati sa completeze cele deja existente prin care dezvaluiesc mai multe info despre locurile unde se afla si despre ei! Mai am cate-va idei care le v-oi pune in practica in saptamanile urmatoare , in masura timpului ! Va multumesc |
Deci s-a incheiat MAREA CURATENIE DE PRIMAVARA:?:
:lol: :lol: :lol: |
pana la urma...de ce a fost facut topicu` asta ? :lol: :lol: ? ...au trecut luni..nu saptamani :lol:
|
un mic caiet cu prezenta
|
Quote:
|
Quote:
sa ai grija ce nota imi treci in catalog.. ca pote.. iti rup pagina din catalog.. :D asa am foacut o data.. in bartiu :D prezent |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning