Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs Tuning Machete AutoArt! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3960-concurs-tuning-machete-autoart.html)

oq 07-03-05 23:35

a... da si soundul este functzional;) :D :twisted:

karvasanu 07-03-05 23:45

Bafata !!!

Golfu' ii super tare...are o linie mishto 8) asta e parerea mea...se vede k ii lucrata...si din cate vad io alea is boxe functionale :shock: sau numa mi se pare :?: ... oricum eleron,spoilere,stopuri transparente,neon,stickere...chiar pare mishto :lol: as vrea sa o vad in realitate :wink: ... succes in continuare la toti in special la cel cu golfu'

machete13 07-03-05 23:47

peugeotul e foarte modificat din cate stiu eu, doar ca nu ne-a transmis ce sa scriem, dupa parerea mea are tot interiorul modificat

karvasanu 07-03-05 23:55

si eu am ceva machetuta tunata ... nu ma mai pot inscrie sau nu vor mai exista concursuri de genu asta :?: o sa lucrez inca ceva la ea si o sa va trimit ceva poze ... de aici am furat umpicutz de meserie si ma voi mai apuca de inca una :twisted: sper sa mai organizati asa ceva cat d curand :D bafta in continuare si is curios cine castiga :?: :?: :?:

CRISTIAN 08-03-05 02:19

Peugeot 206 pare foarte bine facut... dar poze este neclara... clar nu cred ca asa a cumparat-o... este f. modificata... ar trebui ceva poze mai clare ca sa ne lamurim...

dar io nu inteleg care-i treaba cu concursu asta daca nu apar si concurentii sa ne spuna ceva despre ce au facut p'acolo ?

oq 08-03-05 07:16

da...CRISTIAN.... ce ai vrea sa afli?.... :D golful este al meu...;)

Toto - BOD 08-03-05 08:57

Am ales sa nu spun numele concurentilor pana la sfarsitul concursului... Concusul dureaza 10 zile dupa care vor fi afisate si numele concurentilor!

GolfuletzS 08-03-05 09:42

Bv baietzi ati facut nishte masini frumoase :P

Nu va spun pe cine am votat ;)

Toto - BOD 08-03-05 10:12

Eu stiu cu cine ai votat! :wink:

Di@n@ 08-03-05 12:02

super machetele.....vreau shi yo macheta cu vw golf :D...e marfa :lalala: :peace:

oq 08-03-05 13:44

SORRY tot-BOD trebuia sa imi spui ca nu ziceam nimic... scuze again :oops:

DonHacker 08-03-05 13:51

golfu` e cel mai tare :peace: !! oq a lucrat foarte mult la el si ii apreciez efortul (atat fizic cat si material)..hai ardeleanule :lol: :lol: :lol: :lol:

oq 08-03-05 13:56

:)) merci mult donhacker ;) maersi de aprecieri ;)

Xenomorph 08-03-05 13:59

1 Attachment(s)
Smart-ul e al meu, dar daca as vota, tot S-Klasse ar fi preferatul :) E ala facut de Maisto? Misto jate, in genul alora de la MAE.

Mica curiozitate: Golful trebuie sa reprezinte efectele unui incendiu asupra masinii, sau era in faza de finisare cand i-ai facut pozele? :wink:

PS - sa fie asta Peugeot-ul in varianta originala (facut de Solido)?

oq 08-03-05 14:14

poi golgul nu este vopsit si nu ii chiar gata de finisat pt ca imi trebuia un material pe care taicameu trebuie sa mi-l faca rost si apoi numai vine vopsit;)

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2026 4Tuning