![]() |
Re: Paul Walker Tematic
o sa ma apuc si eu.fac C/P deci nu dureaza foarte mult la mine.
|
deabia acm ma apuc si eu de brush , am asamblat masina cu elementele de caroserie de am mult de munca . DeadLINE 25 DECEMBRIE , canon poti sa mai lucrezi la masina
|
Quote:
|
Quote:
Puteti sa inchideti daca vreti. Nu am timp si nici motivatia necesar sa fac. Am un proiect bun dar nu am timp sa fac cevapana la termen. Avand in vedere ca este in memoria lui Paul Walker pentru care eu am respect vreau sa iasa un lucru pe masura, de calitate. Nu vreau sa ma grabesc absolut deloc. Asa ca, o s-o termin, cand o s-o termin. |
treceti si peste mine.faceti poll-ul
|
ba voi macar cititi ce scriu eu mai sus ,am zis ca deadline e pe 25 , era prea din scurt data de 17 , nu se face nici un poll ,eu inca lucrez la ea
|
Quote:
|
Quote:
|
si uitate dupa mai jos ca am zis ca modificam deadline fiindca e prea aproape
|
eu ies din concurs din lipsa de idei,initial am avut ceva idei,dar pe parcurs s-a dovedit ca nu prea sunt realizabile pt nivelul meu de incepator :(.
o poza comemorativa (daca pot spune asa),am sa fac si o sa o pun la mine pe topic :). Multa bafta celor ramasi in concurs! |
1 Attachment(s)
momentan vin cu asta, are greseli ,nu am apucat sa termin brushul ,si am multe detalii la ea , are greseli destul de mari ,dar momentan ramane asta
|
pana la ora 23:59 mai aveti timp...
|
1 Attachment(s)
hop si eu cu una mai slaba...
|
2 Attachment(s)
eu nu mai am timp sa o termin uitati ce voiam sa fac pt tematicul acesta...
voi posta vt-ul atunci cand va fi gata la mine pe topic :) |
All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2025 4Tuning