![]() |
Re: Symbian sau Windows Mobile.... Pareri/Sugestii... Etc....
are careva cd-u cu windows mobile?
imi trebuie sa-mi pun pe leptop sa vad o treaba. as fi interesat sa cumapr o copie |
Unu la mana- nu cred ca vei reusi sa-l instalezi in laptop. Doi la mana- copii legale nu exista decat la MAGAZIN(sau daca-l cumperi de la cineva cu tot cu licentza) iar copierea unui kit de nea"x" pt amici de-ai sai, constituie INFRACTIUNE (dupa cum bine stii!),iar asta unde ai solicitat tu o copie a kitului win mobile este sectiunea PUBLICA a forumului !!...vad ca n-ai 15ani,ce dracu' !...gandeste inainte sa postezi;)
|
ma interesa unde se poate achizitiona.
stiu si eu ca-i infractiune... sau macar sa vad pe calcualtorul cuiva(ar fi indicat sa fie leptop) sa vad cum se misca ii mai bun decat xp-u? nu-i mai bun? ii mai rapid? ii mai incet chestii dina stea ma intereseaza |
adica sa pui windows mobile pe laptop????
|
Se pare ca vrea windows mobile pe Laptop.dak vrei pe Laptop iti recomand un windows Xp Sp2, nici decum windows mobile...
|
pe Leptop..te rog...
|
daca vei sa vezi cum merg aplicatzii de Windows Mobile pe un PC inainte sa le pui pe telefon..... itzi trebuie Windows Mobile SDK.... e un mediu de programare care are shi simulator aproape sigur..... shi care cred k e gratis..... :D
|
Eu...personal as merge pe Symbian ! Este putin mai fiabil decat Windowsul ( in opinia mea ), se gasesc MULT mai multe aplicatii este mai frecvent updatat. Acum fiecare cum vrea ... eu as alege Symbian..
|
Windows: se blocheaza constant, internet explorer este o gluma, aplicatiile care exista sint destul de slabe. Sa nu mai vb ca telefoanele care vin cu windows mobile nu sint cine stie. Daca il folosesti o perioada mai lunga iti dai seama ca de fapt nu face nimic in afara de a ingreuna mersul telefonului.
Symbian: Opera este excelent, se blocheaza extrem de greu, virusuri iei numai daca esti prost si apesi "instaleaza" cu degetu' propriu'. Problema este ca nu as lua decit ceva cu 9.1...gen N80IE, N73..sau N95. Restu iti albeste parul pana deschizi un folder...Oricum asta nu este o problema de symbian ci de Nokia..care in general sint cam boi. |
mno bun sa intreb altfel.
se poate pune symbian pe lEptop? sau windows mobile? are careva asa ceva? o vazut careva un lEptop cumctionand cu una din astea 2? se misca bine, greu repede se incarcau aplicatile mai repede? mai greu...treburi de astea ma itnereseaza imi trebuie ceva foarte stabil si super rapid |
stai sa ma prind.... tu vrei sa pui Windows mobile in loc de Windows XP.... sau ce naiba ai pe laptop akuma?......
daca asta vrei..... sa shtii ca nu se poate..... sigur shi precis..... din mai multe motive... primul fiind incompatibilitatea hardware dintre un tel mobil shi un PC.... |
am eu motorola mpx220 cu win mobile...si la prima vedere e foarte complex dar te obisnuiesti repede cu el..partea proasta e ca nu gasesti programe ptr el...si asta e aiurea rau...si are o problema care am vazut ca toate cu mpx-urile o are...cand suna telu dak deschizi repede clapa se blocheaza ecranu...si nu mai poti sa rasp...ast 5 sec si revine la normal...e f greu sa scapi de telefonu asta...am dat 12 mil anu trecut pe el la liber si deabi acum am gasit pe cnv sa il dau cu 3.5 mil...cu toate ca face mai mult...bafta in alegere...io zic symbian...mult mai accesibil ;)
edit: nu citisem posturile anterioare...windows mobile e facut ptr telefon nicidecum ptr laptop...ocupa 32 mb instalat si nu poti face pe el nici macar un sfert din ce poti face pe xp...cum a zis cnv mai sus si eu tot win xp sp 2 itirecomand :D |
Pai are in mod sigur o versiune de XP instalata deja....Si aproppos : DE CE sp2 ?! ...DJ-ul,daca tot recomanzi SP2,spune-i omului si DE CE faci asta...care-s avantajele pe care le-ai gasit tu fata de un SP1 (ce are macar UN modul foarte necesar;) )?...si spune ce ai gasit TU nu ce ai citit pe net....si nu abera te rog cu securitatea si alte ineptii pentru lucratoare de la oficul de taxe si impozite sau copii..........inteligenti:)...
|
sincer...ii recomand ptr ca pe asta il am si il am si merge cat de cat bine...am avut si SP1 si nu mergea bn...
|
alea`s povesti cu sp1 si sp2.
eu mi`am facut prorpiul meu xp`u. am scos o gramada de porcarii din el. am scos driverele care nu`mi trebuiau. l`am facut fix pentru calcualtorul meu. ocupa putin, lucvreaza ceva mai repede si ocupa sub 500 mega. ideea ii ca imi trebuie ceva sistem de operare care: sa lucreze super rapid, sa nu se blocheze niciodata si sa fie ok pentru porturile paralele. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning