![]() |
Re: golf3 sau bmw 525i.....24v.....
Quote:
bafta! |
sincer in toamna am condus un pisic...de 18 si ma innebuni...de atunci ma tot gandesc cum sa fac sa mi iau un bmw....si ui amu m am hotarat.....
|
bmw 525i fal turbo
|
uuuuuuu, daaa :twisted:
|
astia doi is pe turbo sistem....=)))
da zik ei bine ce zic;) |
aaa ideea e ca nu i turbo...dar are mici imbunatatiri si e dus in 200cp ....shi eu zic ca e destul de bine pt inceput...mai departe nu stiu....asta ramane de vazut.....doar ca mai intai tre sa vand golful....shi...astept...cu nerabdare
|
unu la mana"ma" nu are peste,are in jur de...oki...:blahblah: :evil_laug
citeste cu atentie si ai sa vezi si u.....duh |
tipu cu bmw zicea intr-un timp ca are "serpisori"... unde, nu stiu ...
|
tinere..cum am mai spus-o ..e alegerea ta...dar parerea mea e ca nu merita s investesti intr-o masina ca asta..mai ales un 525 vechi..care dupa parerea mea e si urat...repet..parerea mea personala...tu crezi ca merita sa bagi bani intr-o vechitura ca asta? si sa-i mai bagi bani si in tuning? tin sa te anunt ca masina o sa devina tot mai veche..o sa aiba tot mai multi km in bord...tuning-ul facut de tine nu va valora mii de euro...si in 6-8-10 luni te saturi si de asta pt ca realizezi si tu ca e o petarda de masina si vrei sa-l schimbi..si crede-ma..nimeni nu iti plateste tuningul...deci tu iei masina cu 2500-3000 sau cat o iei si o dai cu 1500-1800 sau cat o fi..astea dupa tuningul tau...eu zic sa mai astepti si cand ai posibilitatea sa iei una k lumea...un golf 4-5 sau ce ti-o mai placea... De exemplu..eu personal nu am masina...si as putea da oricand un 5-6000 de euro pe una..dar decat sa-mi iau o problema pe cap...mai bine din acesti bani pe care ii castig imi iau ce haine vreau..ce ceasuri vreau..ce telefoane vreau...mananc unde si cand vreau...am ce calculator mi-am dorit...si alte luxuri minore...asta e alegerea mea...pt ca la ora asta 5-6000 de euro este suma de care as putea dispune fara a face un sacrificiu mare..adica nu mi-ar schimba deloc stilul de viata...ei bine...cand va creste suma asta la un 14 -16 000 de euro atunci zic eu ca va fi momentul sa-mi cumpar masina mea si sa incep sa-i fac tuning si alte alea... poate vor zice unii ca sunt pretentios..dar...de banii pe care ii castig eu...imi fac alegerile care le consider eu corecte..chiar daca asta inseamna momentan masini de servici sau de-ale prietenilor... Deci...imi doresc si eu masina...sa nu ma inteleget gresit..dar pe langa faptul ca vreau sa o iau cu banii mei...fara ajutorul parintilor..de-asta beneficiez momentan doar de 5-6000 ...eu zic ca la pretul asta nu cumperi o masina...cumperi o gramada de fier pe care scrie bmw sau ce altceva vrei...dar e o gramada de fier...nik mai mult...
Si inca o data...alegerea iti apartine ;) bafta si toate cele bune ;) sper sa ajungi la ce iti doresti... |
Ce zici de Audi 100 CC? (1990-92) Nu prea se stie cat de puternic e. Prietenul meu a avut o gramada. Cel cu 2.3 turbo are 180cp, tractiune integrala. Si aia mananca, dar nah... parerea mea e ca e mult mai buna decat un BMW (din experientele mele).
MixMaster are dreptate. Ar fi mai bine daca ai astepta un pic sa-ti iei o masina mai noua, sa "evoluezi"... ;) Daca nu te pricepi la mecanica, tinichigerie, etc. o sa dai faliment. |
di48lo preciseaza ca interiorul a fost si din piele si este full electric.
si varianta 200cc este si mai nervoasa |
eeeh in general in cluj sant multe gramezi de fier de fier vechu fara valoare.....inca ceva.....stiu si eu ca nu plateste nimeni tunningul...nici macar pe o masina din 2000 in coace....pt ca fiecare vrea sa fie a lui la fel ca prietena...nevasta......in fine nu prea ai ce tunning sa i faci la un 525 din 91....stiu dar eu vreau masina asta......audi din 90........gramada de rugina nici macar de fier nu e...am vazt destule si nu vreau...nu ma vad intr un audi...din 90...eventual un b4...ar mai merge...4*4...dar nu ........merci mult....si inca ceva...dak e so luam asa si golful pe car il am acuma e o carpa in comparatie cu o masina noua....deci hai sa vedem cati din noi au masina din 2004....si nu o gramada de fier........la 20 de ani...?ce zici?(mixmaster)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
"Pasionat" zice tekno. Problema e ca te costa mai mult sa fii pasionat decat sa fii la moda. Asa, ca depinde de tine... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning