![]() |
Re: E36 - Black 318i
in total a costat 9500 lei masina.daca aveam bani astia gramada altfel statea treaba.tinand cont ca am luat masina cu 4 luni in urma si pe urma am strans bani de taxa aici s-a dus afacerea.dar per total a meritat avand in vedere ca masina este impecabila int/ext cu foarte multe dotari.
|
1 Attachment(s)
daca mi-ar da cineva pe a mea acum 2000, neinmatriculata da, ar fi ok dar altfel nu am ce sa fac...trebuie sa ii pun numerele dar momentan mai asteapt putin ca nu am banii toti :(
|
asa am zis si eu.asta e strange bani si inmatriculeaz-o.o faci pt tine nu sa o vinzi ca bani nu ii mai recuperezi.
|
salutare baieti! ce se mai aude cu taxa auto? stiti ceva?
|
Sa o stapanesti sanatos:D. Inmatriculeaza masina pe RO si daca vrei recuperezi banii pe taxa dupa cateva luni. Masina arata tipla si cu acele dotari...nu gasesti in tara sub 2500 una inm ca a ta...si daca gasesti o sa fie omorata si cu f multi km.Bafta
|
pai taxa pe timbru de mediu se poate recupera cum se recupera inainte pe taxa de prima inmatriculare?
|
1 Attachment(s)
Vreau si eu un sfat: Cum sa prind si eu un eleron Zender pe portbagaj? tine doar cu silicon, sau trebuie sa dau gauri?
|
3 Attachment(s)
L-am prins pana la urma si sper sa va placa. plus ca am facut o proba de cauciuc 225/60/15 si sunt multumit
|
Sa nu vii pe la Mioveni cu ea in starea actuala , pleci sigur fara talon :!:
|
De ce zici asta?
|
Proiectoare si semnale rosii :D
|
4 Attachment(s)
Nu sunt rosii, ci portocalii...Au iesit asa din cauza telefonului meu foarte "performat" :))
Am scapat de vechile semnalizari cu care a venit din Germania pt ca erau vopsite si diferit si scurse... |
Mult mai bine! Bafta!
|
Multumesc la fel!
|
Cum ai prins eleronul pana la urma ? Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning