Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Hyundai Coupe SIII (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/39456-hyundai-coupe-siii.html)

edi2peu 27-04-07 20:16

Re: Hyundai Coupe SIII

Interiorul e mortal si combinatia rosu negru accentueaza agresivitatea masinii

FIGHET 28-04-07 01:25

Frumos Lam Vazut Pe Starda Dar Totusi Slabute Motorizari

RA_2fast4u 28-04-07 13:03

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 874731)
Frumos Lam Vazut Pe Starda Dar Totusi Slabute Motorizari

? :)) esti constient ca inca nu a aparut nu? :)) ceea ce ai vazut tu e foasta "noua generati de Coupe"

weedboy 28-04-07 17:35

mie unu imi place foarte mult si sunt foarte sigur k am vazut cel putzin 3 modele la fel pe strada la noi,si arata si mai bene live!!!

teddy 28-04-07 17:42

dragut, mie chiar mi-au placut toate hyundaiurile coupe. sunt frumusele si ieftine. nici gama de motorizari nu ma poate face sa-mi schimb parerea... nu au vrut sa scoata o mare sportiva.. doar un coupe frumusel tineresc care nu face gaura in buget din nici un punct de vedere. bravo lor...

AdrianC4 01-05-07 21:15

Eu unul as cumpara 1.6! In primul rand pentru mine conteaza mai mult cum arata masina, si nu sunt dispus sa dau 2k de euro pentru un motor mai mare, care consuma si mai mult!

Dar cum romanii sunt foarte mandri, nu cred ca aceasta motorizare se va vinde si in Romania!

B38TNY 02-05-07 17:00

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 875031)
? :)) esti constient ca inca nu a aparut nu? :)) ceea ce ai vazut tu e foasta "noua generati de Coupe"

nu vreau sa aberez.....dar am vazut pe putin 3 masini....identice cu asta...deci nu ma lasa sa ma gandesc decat ca e asta nou...acum.....nu cred ca a vazut fosta generatie ...dar ma rog...:D

KONELL 16-05-07 08:15

Sincer imi place. Imi pare rau doar de motoru de 103 cp :cry: unde le-o fi sot capu ? :?: ... astept oricum primele kituri pt masina ..... merita :D

XAVIER 22-05-07 14:33

Quote:

Originally Posted by weedboy (Post 875286)
mie unu imi place foarte mult si sunt foarte sigur k am vazut cel putzin 3 modele la fel pe strada la noi,si arata si mai bene live!!!

subscriu, am vazut chiar mai mult de 3

ROSSI 46 22-05-07 15:34

Quote:

Originally Posted by odh_bmw (Post 871556)
mda ...cum zici tu ... :rolleyes2

BULSHIT !!!

ai tu coupe shi te tzine pe tine abreiajul mai mult? (vreo' 150.000?)... in romania mai toata lumea care are coupe se plange de ambreiaj... in montreal or fi mai bune nu neg asta...dar pe melegurile mioritice cam asa sta treaba...
...ce inseamna bulshit?...asa iti spun prietenii? sau e prima reactzie care o ai cand te priveshti in oglinda?:rolleyes2

gotti 31-05-07 17:59

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 875031)

A aparut pe strada din martie. De atunci sunt igur ca am vazut mult mai multe de 3 sau 4 bucati

gotti 31-05-07 18:03

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 913962)
ai tu coupe shi te tzine pe tine abreiajul mai mult? (vreo' 150.000?)... in romania mai toata lumea care are coupe se plange de ambreiaj... in montreal or fi mai bune nu neg asta...dar pe melegurile mioritice cam asa sta treaba...
...ce inseamna bulshit?...asa iti spun prietenii? sau e prima reactzie care o ai cand te priveshti in oglinda?:rolleyes2

ce legatura are tara unde stai cu faptul ca nu sti sa conduci si-ti arzi ambreiajul dupa 5.000 de km???
Si mie mi-a cazut la 40.000 km. L-am schimbat si acum am 46.000 si .......surpriza merge ca nou. E adevarat ca sunt mai sensibile dara daca ti se strica dupa 5.000 km..........e o problema la sofer nu la masina. Sa stiti ca masina asta pleaca de pe loc si fara "scartz". Serios. Cel putin a mea. Am observat ca 90 % dintre cei ce au coupe sufera de zici ca au Ferrari. D-aia si cade ambreiajul asa repede

GABBY_ 31-05-07 18:07

masina arata mult mai bine decat generatia trecuta ,aici romanii se plang de lipsa de putere dar apoi s-ar fi plans de consum mare.in general e o masina care face banii

gotti 01-06-07 16:49

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 927555)
masina arata mult mai bine decat generatia trecuta ,aici romanii se plang de lipsa de putere dar apoi s-ar fi plans de consum mare.in general e o masina care face banii

Hmm, e mult spus generatia veche si generatia noua. Asta nou nu este decat un face-lift banal. S-au schimbat farurile, stopurile si lumina din bord + cateva butoane in interior. Atat.
Deci asta este doar un face-lift. Nu este o schimbare totala cum a fost in cazul celul cu 4 faruri (pana in 2001). Referitor la motoare. N-am ce sa zic. Eu consider ca sunt mai mult decat suficiente. "Pilotii" care nu sunt multumiti sa se duca sa-si faca tuniguri si alte modificari. Pentru mine 143 de cai sunt suficienti. La ei se mai adauga si cuplul are este bun. Referiror la colegul care spunea mai sus ca cu modelul de 1,6 cc te face si un Logan .............no comment. De fapt let's comment. Caii sunt la fel: 105 coupe-ul, 106 loganul (atentie de 1,6 16v). Greutatea este in favoarea coupe-ului. La fel si cuplul motor. Deci pot sa bag mana-n foc ca Hyundai-ul ii da rusine

NSL_KiwY 01-06-07 17:53

La design zic yo k sta BINE dar la motorizari sta slab de tot ca de obicei... Kum ne-a obisnuit

All times are GMT +2. The time now is 22:11.

- Copyright 2026 4Tuning