![]() |
Re: Gt3
Sa o stapanesti sanatos...
|
frumoasa masina!sa te bucuri de ea.ai ales o culoare frumoasa:0bafta in continuare la tunat;)
|
Asteptam cu nerabdare lista de modificari a masii asta daca e a ta
|
Superbe masinile, dar daca zici ca te-au dus modificarile doar la 16 mii mi se pare cam suspect.
Si eu sunt curios sa vad lista aia de piese care ti-a dat 125 cp, o fisa de dyno...ceva... |
marfa rau masinuta....ai grija cum te dai la ea :)
|
cam ciudat ce a vazut si ce am citit...fara sa fiu extraordinar de rautacios vreau sa te intreb de cand voi in state vorbiti in euro, asta in primul rand si mai vreau sa te intreb ce modificari ai adus pentru cei 125cp...care la o astfel de masina nu ai cum sa ii obti cu mai putin de 30k dolari...eu cunosc pe cineva care are o asemenea jucarie in germania si am mers cu o astfel de jucarie...nu cred ca imi poti raspunde la mai mult de 4 intrebari despre masina asta...iar in cazul in care poti te felicit ca esti bine documentat;) bafta
|
.......
|
misto masina
|
da frate crede-ma ca m-am mai suit si eu in gt3 cu toate ca e doar unu in tara...in fine sa o stapanesti sanatos dar stii cum e nu prea poti sa crezi tot ce auzi...astept cu nerabdare daca chiar o ai sa o vad si eventual sa ma faci o tura mica;)
|
pai cand ajungi cu ea la costantza sa ramai pe akolo sa o vedem shi noi :D
|
asa masina mai rar intalnesti!
sti cum e vb aia CE E FRUMOS SI LU' DUMNEZEU II PLACE! |
.......
|
e tare de tot masina asta :) ai grija de ea ca nu multi au asa o bijuterie. Te intreb din curiozitate.. cam cat ai mers cu ea?
|
WOW...Superrr masinutza, SA O STAPANESTI SANATOS!! (in curbe :lol:)
asteptam poze & impresii despre ea.. |
Fa si tu niste poze daca a ajuns masina in tara
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
- Copyright 2026 4Tuning