![]() |
Re: Seat Leon 2 Cupra pe dyno la MasterTuner
Quote:
Masina asta are 240CP de la 6200RPM pana la 6400RPM...adica e praf..... |
Quote:
|
Quote:
bafta |
Quote:
|
Aata e noua tendinta acum a fabricantilor de masini se pare..
|
Quote:
@GTA: Si uite cum cu graficul ala varza, masina fuge de rupe. Ne impiedicam in hartii in loc sa vedem esentialul. |
Quote:
@GTA - uita te la ultima mea cursa cu opelu ala de la autotest 4x4 25..si ceva de cp p dyno ! sal all |
Quote:
http://www.rri.se/index.php?DN=29 |
O sa va rog frumos sa nu-mi rastalmaciti vorbele....eu nu am spus ca masina e stricata sau ca dyno nu e bun sau altceva.....
Am spus ca nu-mi place cum arata curba de putere la masina respectiva fie ea si stock.Era doar o parere si nimic mai mult. @AlecsM Am vazut cursa ta cu Opelul Vectra A si pot spune ca masina ta are o plecare foarte buna pentru un FWD....opelul ala are 245CP nu 250+....iar internele motorului si transmisia sunt stock asa cum au fost proiectate acum 18 ani. Oricum eu zic ca noi astia cu Caza... Opelurile 4x4 am facut o figura frumoasa la cursele de la mare. Salut. |
Quote:
da plecarea buna pt leon dar sfarsit f bun pt vectra lui katty!!! (AlecsM spune juma de masina iar Katty 2-3 masini - adevarul e pe la mijloc ;) ) iar gta?!?!?! tare de tot!are un autocar intre el si "farfuria zburatoare " :D bai caza...ne...lor chiar ati facut o surpriza placuta, chiar daca unu' are cutia de transfer crapata iar celalalt tampoanele in batista! see u! |
Chiar v-ati descurcat bine. Imi pare rau ca datorita timpului scurt n-am avut timp sa imi incerc puterile cu toti cei cu care as fi vrut. Chiar daca as fi mancat bataie in cele mai multe cazuri, cei cu care as fi vrut sa ma dau avand masini superioare ca putere, ma interesa diferenta de la final. Asteptam etapele viitoare.
|
Quote:
ideea e ca plecand in fata mea opel ul ...a ramas acolo pana la a 4 a - mea ...si cred ca in ultimii 60-70 m ...mergand cu a 4 a m-am apropiat vizibil de el ...insa era prea tarziu ! io n-am vazut cursa filmata ....insa din masina se vedea mai putzin de o masina intre noi ... ps ...nu am considerat niciodata o masina veche cazan ...altfel nu ma mai dadeam ;) !!! sal all |
Vectra de la AutoTest avea buton de decuplat 4x4 (la siguranta) ?!
|
Quote:
Crede-ma ca ar fi fost cel mai prost inginer de pe fata planetei daca nu ar fi avut buton pentru decuplat 4x4............ PS.Un mic UP pentru cele mai tari CaZaNe............ |
Masina merge mai bine decat orice GTI "tunat" pe care lam probat pana acum. Chiar si editie aniversara. Felicitari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning