Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Smaeb 2007 (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/39398-smaeb-2007-a.html)

B38TNY 01-05-07 17:33

Re: Smaeb 2007

4 Attachment(s)
sil4tuning a fost un suzuky de 181,5 cp si 217 kg si un kawasaky de 200 cp :)),iti zic eu ca mam oprit la ele,MKE pune si tu pozele te rog....parca erau si cateva cu mine la stand....sorry ca nu am putut fi prezent zilnic la stand

si 3 poze facute la misto cu telefonu...deci calitate zero....si un film funny :D:lol:

MKE 01-05-07 18:43

1 Attachment(s)
na... daca nu ati vrut sa venitzi la standul 4T ... :D

Al Cap0ne 02-05-07 01:47

20 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine. Nu am apucat sa intru in detalii, fiind mai mult pe fuga pe acolo cu niste amici.

Al Cap0ne 02-05-07 01:51

20 Attachment(s)
Si cu rusine, recunosc ca nu am trecut pe la standul 4tuning :D

Inca o serie. Moshulica ala din poze a fost mortal, cat interes manifesta. Acu' nu stiu daca el chiar studia motorul sau domnisoara de pe el :D

NightClubRacer 02-05-07 03:19

din pacate n-am ajuns, dar ma multumesc si cu poze! super tari motoarele si fetele! :D mai puneti poze cu moto&fete ;)

Seat_TDI 02-05-07 13:13

frumos,motoare puternice si femei pe masura:D

Pacatosu 04-05-07 01:12

Un salon slab in comparatie cu anii trecuti , prost pozitionat si in calendar...foarte tarziu adica...pt ca tot ce a fost prezentat acolo era deja de 3 luni pe strazi..si nu e combinatie sa vina cineva sa zica..uite..aia e ca a mea. Kawa a venit cu motoarele de anu trecut...suzuki in mare parte la fel...Honda ce a venit cu noutatile..daca le putem spune asa...pt ca asa cum am mai zis..sint deja pe strazi...Ducati..a venti cu 2 modele noi noutze...1098..prezent si el pe strazi..doar 5 vandute in Romania pina acuma si hypermotardul...care inca nu a iesit din fabrica.
De mentionat prezenta noului dealef oficial Harley-Davidson a carui nevoie pe piata era necesara...si standul KTM care a impresionat prin gama de modele expusa.
In rest...numai bine..si la anul speram sa fie mai bine.

B38TNY 04-05-07 12:42

a fost problema de organizare pentru ca sa tinut cursa la mare pe 1 mai si mare atentie a fost acordat acestui eveniment.....singura problema a fost ca sau nimerit in acelasi weekend

toader 04-05-07 22:25

Unde ai vazut tu cursa la mare pe 1 mai ??

B38TNY 04-05-07 22:32

sorry am scris prea repede..duminica trecuta ;)

orlando 04-05-07 22:41

am fost si eu sambata...
m-am cam dezamagit cand am vazut ce a fost pe acolo,ma asteptam la mult mai mult,dar se pare ca anu asta a fost ceva mai lejer...
mie unu mi-a dat impresia de un salon ad hoc nici decum unul organizat in timp.
Multe fete care au fost si la tuning days.
A fost si Alina Gheorghe dar se pare ca nu a prea atras priviri...nu prea vad poze cu ea.
Atmosfera a fost cat de cat ok...
Standul 4tuning a fost ceva foarte...nici nu stiu cum sa zic...am trecut pe langa el...nici nu am vazut ca era pe acolo...
Erau 2 baieti si 2 bannere...

B38TNY 05-05-07 15:41

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 885176)
am fost si eu sambata...
m-am cam dezamagit cand am vazut ce a fost pe acolo,ma asteptam la mult mai mult,dar se pare ca anu asta a fost ceva mai lejer...
mie unu mi-a dat impresia de un salon ad hoc nici decum unul organizat in timp.
Multe fete care au fost si la tuning days.
A fost si Alina Gheorghe dar se pare ca nu a prea atras priviri...nu prea vad poze cu ea.
Atmosfera a fost cat de cat ok...
Standul 4tuning a fost ceva foarte...nici nu stiu cum sa zic...am trecut pe langa el...nici nu am vazut ca era pe acolo...
Erau 2 baieti si 2 bannere...

ca sa intelegeti si voi ....standul 4 tuning nu a fost organizat cum trebuie,dupa cum am spus si mai devreme problmea a fost ca si SMAEB a avut loc duminca dar si cursele de la mare,toata atentia a trebuit acordata curselor datorita riscului..si de nu a avea evenimente nefericite....asa ca ziceti mersi ca a iesit super la mare si nu va mai plangeti de standul de la Romexpo...cu siguranta la anu va fi mult mai bine....

orlando 05-05-07 15:52

Quote:

Originally Posted by B38TNY (Post 885996)
ca sa intelegeti si voi ....standul 4 tuning nu a fost organizat cum trebuie,dupa cum am spus si mai devreme problmea a fost ca si SMAEB a avut loc duminca dar si cursele de la mare,toata atentia a trebuit acordata curselor datorita riscului..si de nu a avea evenimente nefericite....asa ca ziceti mersi ca a iesit super la mare si nu va mai plangeti de standul de la Romexpo...cu siguranta la anu va fi mult mai bine....

domnul meu...nu inteleg d c va iritati asa rau...
am spus eu ca trebuia facut cu super fitze si figuri standul?am spus eu ca a iesit naspa standul?
daca o parere personala va deranjeaza si va aduce sa vb pe un asemenea ton,inseamna ca nu stiti sa fiti ponderat...
scuzati-ma va va zic asta dar daca nici pareri personale nu mai acceptati inseamna ca ati ajuns buricul...

B38TNY 05-05-07 15:57

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 886016)
domnul meu...nu inteleg d c va iritati asa rau...
am spus eu ca trebuia facut cu super fitze si figuri standul?am spus eu ca a iesit naspa standul?
daca o parere personala va deranjeaza si va aduce sa vb pe un asemenea ton,inseamna ca nu stiti sa fiti ponderat...
scuzati-ma va va zic asta dar daca nici pareri personale nu mai acceptati inseamna ca ati ajuns buricul...

nu este nimeni buricul ;):)),crezi ca mie mia facut placere ca nu a fost standul organizat mai cu multa antetie......doar am stat acolo ce naiba,vroiam sa inteleaga lumea ca ceea ce a fost la romexpo a fost chestie de moment,sa aflat tarziu ...

orlando 05-05-07 17:36

Quote:

Originally Posted by B38TNY (Post 886024)
nu este nimeni buricul ;):)),crezi ca mie mia facut placere ca nu a fost standul organizat mai cu multa antetie......doar am stat acolo ce naiba,vroiam sa inteleaga lumea ca ceea ce a fost la romexpo a fost chestie de moment,sa aflat tarziu ...

exact asta am vrut si eu sa subliniez...ca nu a fost neaparat vina voastra ci vina a fost a organizatorului mare...ptr ca nu v-a anuntat mai din timp de acest salon...;)

All times are GMT +2. The time now is 17:17.

- Copyright 2026 4Tuning