![]() |
Re: Ford Focus 1.6 tdci Titanium
Quote:
|
Hmm, nu găsesc pe nicăieri xenon pentru ce am nevoie, de 5000k. Voi cunoașteți pe cineva/undeva unde găsesc temperatura 5000K ? (pentru fază scurtă/lungă/proiectoare)
|
|
Din păcate nu găsesc pe nicăieri 5000K :( Am sunat la fiecare magazin ce l-am găsit online. Cred c-am să optez pentru 6000K, pe fiecare fază (lungă,scurtă,proiectoare) :-s Voi ce spuneți ?
Ce parere aveti de aceste anvelope? Să mă iau despre ce scrie aici? |
Quote:
http://rd-xenon.ro/index.php Quote:
|
|
Baieti, :-( mari probleme pe mine. Am fost astazi la Serban pentru Xenon, la masinuta... Citisem eu pe undeva ca ar trebui varianta Canbus pentru a mea masinuta, sau ceva similar impotriva erorii din bord. In fine, am fost la Serban si am probat toate kit-urile ce le are la vanzare pe al meu Focus si nu a functionat niciunul. Nici simplu, nici canbus de 35W, nici canbus de 55W, nici nimic ... :-(
Voi aveti idee de vreun sistem de xenon pentru modele noi de masini? Dar nu "am auzit ca" sau "poate ar merge x", ci ceva sigur? Ar fi varianta asta, dar mai intai le-am trimis un mail sa aflu ce spun si cei de pe site. |
Quote:
|
Speri sa rezolvi treaba cu xenoanele ..jantele cred ca ar da' absolut superb pe masina, am vazut modelul asta pe un focus modelul putin mai vechi si arata intr-un mare fel. Spor la cumparaturi ! : D
|
Quote:
Legat de jante, desi au pretul maricel si sunt la 350 km de mine, cred ca s-ar potrivi de minune, le vreau ! (au 23 kg bucata, sa ma ingrijoreze asta?) |
23 kg/janta + anvelopa mi se pare mult.Ca sa iti faci o idee o janta 17" + anvelopa 205/45/17 la mine cantaresc 19.2 kg,asta avand in vedere ca in configuratia mea de iarna adica janta tabla 15" + anvelopa 195/65/15 cantareste 15.8 kg. Si chiar simt diferenta,masina are mai mult suflu,mai mult confort.Daca alegi strict din punct de vedere estetic merita.In rest insa...vei sacrifica confort,pt ca sigur vei merge pe talon mic avand in vedere ca jantele sunt pe 18'',piese ce tin de directie vei inlocui mai repede,vei pierde la demaraj.
|
Quote:
|
Frumoasa si noua achizitie,sunt foarte sigur ca ai sa faci o masina cu bun gust cum ai facut si din fiesta.Imi poti da si mie un pret de achizitie a masinii?Sa te duca cat mai multi kilometrii fara incidente neplacute.
|
eu nu as sta sa ma gandesc ca e janta mai grea cu 2-3 kg. este neimportant, masina sa fie frumoasa! plus ca e si diesel, cuplu ok, nu o sa fie diferenta asa mare
|
3 Attachment(s)
Am fost și la Brașov, am probat acele KIT-uri pe 64 de biți. Au fost ultima speranță, fără succes. Ca atare, modelul meu MK3, nu funcționează cu Xenon... momentan. Aștept prietenii noștrii asieni, să conceapă un KIT compatibil :D Până atunci, am cumpărat și montat 2 x H1 & 2 x H7 Philips Ultra Vision, cu tentă albă (cică 5500K)
Quote:
Quote:
Oficial, mașina e pe numele meu (pe lângă 26 ALE și 85 AXO) și mă oftic tare, că deși am permisul de atâta timp, eu am revenit la B0 cu nivelul de reducere la asigurare. Așadar, am scos 230 ron asigurarea pe 6 luni (unde la celelalte aveam B11 și plăteam 230 ron/an). |
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning