Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup || frost_dani vs. Ca][n (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/39276-vt-usergroup-frost_dani-vs.html)

kraven_4_all 25-04-07 10:34

Re: VT UserGroup || frost_dani vs. Ca][n

votat frost

frost_dani 25-04-07 14:50

Quote:

Originally Posted by pufy (Post 869385)
frost.....am o impresie ca stiu de unde ai luat evazarea fata...nu sunt sigur......dar maine o sa aflu sigur daca e facuta de tine sau nu.....k jantele sunt sigur k nu sunt luate de tine de pe o masina ne-editata......o sa va arat masina aceea tot maine k acum nu am poza

IA HAI DEMONSTREAZA DOMNU MAESTRU....crezi ca eu nu sunt in stare sa fac nimic mah..mai gandestete odata:evil:

Yackone 26-04-07 00:58

vot ca][ln ...e inventiv omu...;)

pufy 26-04-07 01:42

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 870251)
IA HAI DEMONSTREAZA DOMNU MAESTRU....crezi ca eu nu sunt in stare sa fac nimic mah..mai gandestete odata:evil:

nu am zis la nmici un moment dat asta....dar am o memorie vizuala suficient de buna incat sa imi aduc de obicei aminte unde am vazut ceva.....
din pacate nu reusesc sa urc pozele in momentul acesta....dar daca cineva ma poate ajuta....e vorba de acelasi evo facut de andy si de un gallardo facut de un tip valmis......daca nu le are nimeni pana maine noapte le voi urca eu(daca ma ajuta si netul)

frost_dani 26-04-07 15:49

jantele e adevarat ca le-am copiat dp galardo..dar evazarea am facuto eu...seamana cu a lui andy pt ca a fost sursa de inspiratie.

andrey2003 26-04-07 21:36

frost.. bv..

lowrider.STi 26-04-07 22:42

vot pentru frost....frumosasa masina...bv

P.I.M.P boy 26-04-07 22:45

1 Attachment(s)
Frost : - presupun ca tiai dat seama acea "evazare" este copy/paste dupa
a mea defapt toata aripa
- prelungirea neagra este copy/paste dupa o alta masina :) in fine
mkr ceri voie :)

Ca][n 26-04-07 23:24

frost_dani mi-ai zis ca ar trebuii sa mai invat vt.......dar vad ca tu te porti ca un incepator copiind elemente dupa masini modificate virtual, eu cel putin am incercat sa fac singur brush....chiar daca mai lasa de dorit....acum in fine..am vazut ce iti poate capul, poate o sa castigi acest battle dar tu esti cel care mai are de invatat....daca stii la ce ma refer

Ace Axel 27-04-07 08:30

dak erati mai atenti observati k nu sunt identice aripile ... dar c e drept... au exact aceasi idee...

pufy 27-04-07 11:37

pote ca evazarea propriuzisa nu e chiar identica....dar cele doua venturi sunt....

P.I.M.P boy 27-04-07 13:04

poi nu e identica k nu e copiata bine la avazare la far ;) ...iar ce este dif are prelungirea aia neagra

HoricutzWSR 27-04-07 17:03

a doua oara frate...si tot la concurs ...vaai,daca erai incepator mai intelegeam si noi da` avand ceva vechime sa vazand ce masini scoti cand vrei...nu ma asteptam la asa ceva de la tine

Gabi 27-04-07 18:08

frost_dani: eu inca astept explicatia ta la problema semnalata mai sus.

Manson 27-04-07 18:14

vot ca][n ...fff supe masina multa originalitate....dar p viitor multa atentie l detaliii...ai super talent

All times are GMT +2. The time now is 08:37.

- Copyright 2026 4Tuning