![]() |
Re: VT UserGroup || frost_dani vs. Ca][n
votat frost
|
Quote:
|
vot ca][ln ...e inventiv omu...;)
|
Quote:
din pacate nu reusesc sa urc pozele in momentul acesta....dar daca cineva ma poate ajuta....e vorba de acelasi evo facut de andy si de un gallardo facut de un tip valmis......daca nu le are nimeni pana maine noapte le voi urca eu(daca ma ajuta si netul) |
jantele e adevarat ca le-am copiat dp galardo..dar evazarea am facuto eu...seamana cu a lui andy pt ca a fost sursa de inspiratie.
|
frost.. bv..
|
vot pentru frost....frumosasa masina...bv
|
1 Attachment(s)
Frost : - presupun ca tiai dat seama acea "evazare" este copy/paste dupa
a mea defapt toata aripa - prelungirea neagra este copy/paste dupa o alta masina :) in fine mkr ceri voie :) |
frost_dani mi-ai zis ca ar trebuii sa mai invat vt.......dar vad ca tu te porti ca un incepator copiind elemente dupa masini modificate virtual, eu cel putin am incercat sa fac singur brush....chiar daca mai lasa de dorit....acum in fine..am vazut ce iti poate capul, poate o sa castigi acest battle dar tu esti cel care mai are de invatat....daca stii la ce ma refer
|
dak erati mai atenti observati k nu sunt identice aripile ... dar c e drept... au exact aceasi idee...
|
pote ca evazarea propriuzisa nu e chiar identica....dar cele doua venturi sunt....
|
poi nu e identica k nu e copiata bine la avazare la far ;) ...iar ce este dif are prelungirea aia neagra
|
a doua oara frate...si tot la concurs ...vaai,daca erai incepator mai intelegeam si noi da` avand ceva vechime sa vazand ce masini scoti cand vrei...nu ma asteptam la asa ceva de la tine
|
frost_dani: eu inca astept explicatia ta la problema semnalata mai sus.
|
vot ca][n ...fff supe masina multa originalitate....dar p viitor multa atentie l detaliii...ai super talent
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning