![]() |
mai oamenilor voi chiar nu intelegeti!!! putea sa aiba cuplu 1000 ca tot nu-l ajuta asa mult... dieselul nu este o masina de sprint si asta o stie toata lumea... am si eu 2 dieseluri acasa si sunt foarte bune, cuplu mare DAR nu sunt masini de acceleratie!
da im570rm am zis ca nu o sa am probleme dar nu stiam ca o sa-mi faca figuri pt ca nu am schimbat filtru de benzina si nu am curatat injectoarele! e o mare diferenta intre o masina din 1992 si 2002 sunt cam 10 ani daca ma ajuta pe mine matematica... si acesti 10 ani constau in tehnologie, diferente de km si multi alti factori! eu imi fac masina saptamana asta, o aduc la zi si ma dau cu toate golfurile din insomnia nu e problema! sa vedem atunci daca TRAGE SAU NU! sa vedem daca mai conteaza cuplul asa mult... |
Atunci asteptam cu nerabdare rezultatul DUPA ce iti pui masina la punct. Eu cel putin o sa-l savurez. :lol:
|
oricum acum cu masina asa cum este zgb a avut doar 30-40cm in fata.... in aceste conditii nu stiu cam cat a contat cuplul lui -372nm- si cuplul meu 160nm (am gresti cand am spus ca am cuplu 180)
vorbim la sfarsitul acestei saptamani!!! |
Masina ta are mai multi cai decat cuplu... Cuplu ai undeva pe la 145 Nm.
Uita-te pe carfolio.com :wink: |
el nu crede in carfolio :)
audi ai uitat sa spui ca eu am avut de recuperat ca am plecat tarziu dar bine :) oricum sunt destul de convins ca daca iti pui masina la punct fuge mai rau ca a mea chiar daca imi pun harta cealalta! |
eu am in fata cartea masinii.... daca aia de pe carfolio stiu mai bine decat aia de la honda ce cuplu are masina mea inseamna ca eu sunt cel putin nebun sa mai tin cartea masinii....
|
nu mai conteaza cine a plecat primul, cine a avut masina pregatita sau ce mai am eu de facut la masina si tu... conteaza doar ca la finalul cursei tu ai fost in fata mea! nu sunt suparat, nu port ranchiuna ci pot sa spun doar RESPECT! tine-o tot asa si abia astept sa ne mai dam...
|
Corect!
Respect! Cu placere te astept cu toate ca imi dau seama de rezultat! |
sunt f. curios cum trage cand o sa o pui la punct.Respekt gia! :lol: :lol:
|
Cuplul nu conteaza decat la tractoare(sa fie cat mai mare la turatie cat mai mica), la masinile sport conteaza ca, cuplul sa fie la o turatie mai mare si pe o plaja de turatii cat mai mare(ca sa te poti baza pe masina cand dai si tu o inferioara...) Si tipul cu Honda nu stiu de ce se lauda atata, pana la urma sunt masini si masini(nimeni nu stie ce e sub capota lor). Deci mai gandeste-te, pana sa provoci toata lumea.
|
P.S. Nu am vrut sa-ti compar Honda cu un tractor... :twisted:
|
ma laud?? nu inteleg care este problema... faptul ca am o masina foarte capabila (cel putin o sa ma cat de curand pentru ca va suferi niste reparatii foarte serioase si modificari) pentru ce motor are cred ca imi permite sa-mi laud masina... nu stiu daca ai citit bine dar eu nu m-am laudat cu masina ci doar masina... si faptul ca vreau sa ma dau cu toti care au pana in 180cp stock eu nu cred ca e un motiv sa ma laud ci doar placerea pe care o am atunci cand fac asta... ma rog sunt fel de fel de oameni cu fel de fel de idei....
|
si inca ceva.. in viata nu castigi totdeauna si trebuie sa inveti sa accepti ca si pierzi... daca vroiam sa castig spuneam ca provoc toate masinile stock pana in 140cp.. dar atunci ce satisfactie mai aveam??? si daca ma dau cu altii mai jos decat mine ma injosesc... asa ca eu zic sa te mai gandesti
|
Re:
Quote:
|
marinica vroiam sa te intreb si eu ceva... ai carnet??? pura curiozitate... ai masina? daca ai masina ti-ai cumparat-o din banii tai sau ti-au luata parintii tai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning