![]() |
Re: My Baby Skoda O2 ;))
la martoru de ASR are dreptate melcu...ala apare cand dezactivezi ASR-u...
|
inainte sa postati aiurea mai bine cititi niste carti ca vad ca sunt destui paraleli cu tot ce inseamna lumea masinilor.....respect melcoole...lasai sa vb ....200 cu 4 in masina de la campina si nu poate 240 solo?
|
Quote:
deci tu ai prins mai mult, dar ai mai deccelerat sa faci poza :))) hai mah..las-o draq ! deci ti-am zis si pe topicul cu viteze maxime la skoda... 1.9 TDI, 1.05 cai. ~1400 de kg, si cutia stock....nu vede ea 240 !!! iti garantez eu. imi iau masina si merg in spatele tau!! |
Quote:
1. Nu ai destula putere.Eu cu 140 cp cat avea inainte abia i-am dat 225-230. Acum am 180cp si abia daca ating 240 (am jante de 17 cu anvelope de 225\45r17) 2. SI CEL MAI IMPORTANT.NU TE TINE TRANSMISIA.Ai 5 trepte.La viteza aia tre sa ai peste 4500 ture.Tu ai puterea maxima la 4000 rpm.Dupa 4000 scade serios puterea. Dovada :https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/29541-skoda-octavia-2-tdi-105cp-stock-unichip.html Eu am masurat masina mea pe dinamometru pe treapta 5 si la 4446 ture aveam 207 km\h.Mai exista posibilitatea sa ai erori f mari la kilometraj...dar nu cred ca sunt atat de mari ASA CA TERMINA CU PROSTIILE!!! In rest frumoasa masina...un aspect curat si elegant.Felicitari |
Pana la urma ce e gaura aia de langa butonu Asr ?? Input ceva??
a si apropo intrebare catre proprietaru masinii- Cum e confortu,ai spatiu in ea ? Valabil si pt locurile din spate. |
prietene cu octavia...masina mea cand era stock (130cp) d-abia vedea 220...am luat doar de cateva ori 220 pt ca de cele mai multe ori mai mult de 215 nu vroia...dupa ce i-am pus soft (maxim 170cp) a mers 235km/h tot cu greu...acum la peste 200cp am mers aproape 250...iar tu sa mergi 240 cu 105cp si apropo in cate trepte e cutia ta?
lasa-neeeee |
e noul DSG in 7 trepte... cu soft schimbat
|
nunu,n-aveti dreptate, l-am vazut eu la 250 trecea de un porsche,deh era limitat electronic.Mai informati-va
PS:ce dreaq va puneti la mintea lui ma,damn noob! |
Melcule,ce vrăjeală ai în tine.
|
deci sa inteleg ca dak i-am dat la bora mea de 90CP 220 si la noi e imposibil a ?! ce tare
|
nici eu nu cred. fara suparare. da nu prinde passatu de 2 litri cu 150 de cai 240 de cai, si prinde asta cu 105:D nu prea cred, pe bord da real poate 220
|
m-am incurcat un pic:D deci nu prinde passatu 240 de km/h cu 150 de cai si prinde asta cu 105?
asta am vrut sa spun. numa bine si bafta:D |
Quote:
2. vrei niste angel eyes? 250 RON fara montaj ;) alright.. nu prinde BMW-ul meu mai mult de 215 la ora, cu evacuare REMUS ( totul facut la Hamann ) .. si prinde o skoda de 105 cp viteza de 240 la ora, careia i-am dat clasa cu un 1.7 dti !??! :lol: duuuude get a life Quote:
PS: nu inteleg .. din nou.. cum ai facut tu hyundai coupe ( 140 ), bmw 318 ... trebuiau sa te rrrrupa alea daca intr-adevar ai 105 cp TDI ! ce imi place la ea : e bine ca ti-ai vopsit tot ce era negru la exterior, o idee buna ai avut cu strobo ce nu imi place: grila e prea kitsch .. tiganie curata ( scuze .. dar e parerea mea ! ), innegreala de pe stopuri ( serious, ai avut bani sa iti iei o masina asa scumpa si nu ai avut 450 RON pentru un set de triple ? ) .. si mai ales lipsa jantelor de aliaj, si nu imi mai place lauda ta ca ai facut atatea masini si ca fuge si ca drege ;) |
melcul da-mi pm si iti dau eu de bifat un ford focus 1.8 diesel break .. poate imi fac drum la pl sapt asta . Masina ta mai mult de 210 real ( si asa cu o indulgenta dusa la extremis ) nu poate iti garantez . Astept pm sa stabilim ce si cum!!
|
Melcule explica-mi si mie ca la prosti de ce era decuplat ASR?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning