![]() |
sunt fericitul proprietar al unor captatoare de aer pe care scrie RENAULT (nu f evident). decat sa stau in frig in masina putea sa scrie si NIKE pe ele ca tot le puneam.
|
Re:
Quote:
tie?? de ce ti se da tie peste nas???? |
Asta i`am zis si eu...dar nu mi`a raspuns! :roll:
|
e foarte simplu... il stiu toti din Iasi ca reprezentant al nostru.. de aia :wink: daca intrebi vreun sofer cat de cat in tema.. o sa-ti spuna de epox.. ati priceput acum? chit ca pe 4tuning \"mirifica conducere\" a ales sa puna ca moderatori 2 oameni care deocamdata sunt total in afara fenomenului si a comunitatii ... fie ea tuning sau amc .... in fata noastra.. reprezentant.. purtator de cuvant, etc.. e tot epoxu ;) cat o fi el de mic si de batut in cap :lol:
|
si ceva cat de cat ontopic : epox.. nu mai am husa de volan :) .. acum e kitch ca am 3 roti gri si una neagra :lol: :lol:
|
hmm
pai la fel de simplu este ca si epox este cunoscut si cu ajutorul 4tuning... cred ca ar trebui sa il intrebi, mare a fost, este si va fi ajutorul nostru... atitudinea ta exprima de ce am luat aceste decizii .... pt ca se pare ca unul ca tine nu stie sau a uitat... ce cauti aici daca este asa???? tocmai, estye ciudat si ingrijorator ca pentru o poza pusa pe 4tuning, sa fie luat la raspundere epox... asa ca \"mirifica conducere\", adica eu, se lipseste de atacurile tale tendentioase timp de o saptamana... cred ca epox ar fi trebuit sa imi propuna asta, dar pe el l-am inteles ca este ocupat acum cu scoala, si asteptam sa revina printre noi pana atunci, ne descurcam cu cine putem... |
Re:
Quote:
Sa nu uitam un lucru....fiecare a fost incepator si nu l`a facut mama Moderator,Observator sau Admin...Asa ca Sinner....sa tzine cont si de aceasta!!!Deocamdata...Cartman...Mijto....Sunt incepatori si invatza si ei....Tu ce ai face daca ai fi in locu lor...?Daca ti`ar propune Gratzian sa detzii tu acuma ceea ce detzine Cartman(si sa fie asa de\"tampitzel\" ca el\") ai refuza sau ai incerca sa iti faci pe deplin rolu si sa invetzi!? Facetzi fratzilor o ARENA..sa vedem ce iese..care e nemultzumit si de ce!!!!! |
mai oameni buni .. eu am o rugaminte si voi faceti comentarii inutile ... e spre binele tuturor cenzurarea numerelor sau macar o parte din nr. .....
ca veni vb de incepatori .. eu nu am fost moderator aici decum m-am inscris in forum ;) adik am mancat oleak de cash si dupa aia am devenit moderator ;) ............. deci ca veni vb de kitchiuri .... pls cenzurati !!! ----- cat despre kitchuri sunt in toata tzara mai multe sau mai putine dar sunt .. e un fenomen specific tzarilor slab dezvoltate ----- @TheSinner2 bv tata ai scapat de kitchiu' nr.1, acum ai kitchiu' nr.2 !!:) vezi sa nu te pozeze astia si sa te dea pe forum ca ai pus-o :)) |
Crek sigur am sa urmaresc majina lu` prin orashu ista :woowoo: sa o pozez... :ballbounc
|
1 Attachment(s)
kitch sau nu?
|
:arrow: Da asta`i nu`i majina ta :P ...dar dak ma gandesc bine....poate ji caru meu e kitch :peace:!!
|
:P
|
Hai mai chiar nu puteti gasi niste exemple mai bune ? Kitch = kitch tuning (nu sunt tocmai familiar cu definitia exact a expresiei si de unde a aparut da ma rog) Saracu roman nu cred ca vroia sa faca tuning prin scoaterea vopselei de pe capota si lasarea la ruginit :P Asta e, sunt multe jafuri pe la noi, dar aici timpul si nivelul de trai si-a spus cuvantul, nu gusturile estetice ale proprietarului ;)
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning