Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 BPO Dacia Concept (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39172-28-bpo-dacia-concept.html)

Preparatul 25-04-07 22:11

Re: Dacia Concept

apropo de suspensie,ma poate ajuta cineva? sa o las mai jos.....ca parca e prea ridicata...daca ii pun arcuri de nova? ca pe fata e prea ridicata

B-11-AYG 25-04-07 22:17

Quote:

daca ii pun arcuri de nova?
da se lasa o sa fie frumoasa...succes...

Preparatul 25-04-07 22:18

multumesc frumos o sa incerc lun sa-i pun sa vad ce zice

topser 26-04-07 18:43

e tare conceptu =))) auzi la el concept..

D.K.Smoke 30-04-07 02:03

E un BMW in piele de Dacie ??? . scz glumeam ... arata bine

MARI_NSL 30-04-07 02:09

e dragutza dacia pt ca ia vopsito si arata bine ...dar mai tre sa ii faci cate ceva : dai emblema de M jos ...fai plasa aia din maska neagra ...si laso mai jos din suspensie ......
ps, ia leg cu SGM parka el se ocupa cu dastea :-?? ..asa auzisem ;)

Bobby boss 30-04-07 02:14

Nu e el asa un concept da ma rog poate a vrut sa spuna un inceput care este cu totul altceva spor la tunareala pana acu e oki ..

Preparatul 03-05-07 22:31

mi-am schimbat toba la ea :D:D:D se aude super marfa pentru o dacie

Preparatul 03-05-07 22:31

o s apun si niste poze cu toba dar daca va spun din ce e nu o sa ma credeti :D:D

vlad_VSV 03-05-07 22:39

pai zi :lol:

Preparatul 03-05-07 22:41

pai va mai fierb putin
daca va zic ca " tremura pamantul" cand o accelerezi
e facuta din instinctor care e gol pe dinauntru si cu 2 iesiri de cca 14 cm iesirea daca te uiti pe iesirea de topa vezi in toba:D

DACIA-Wrc 04-05-07 00:49

si o sa sune ca o cutie de badog sparta.
o sa sune cat de cat ok, dar la drum intins ai sa vezi cum ai sa`ti doresti sa fi avut toba clasica de dacie.
vorbesc din experienta.
eu in prima faza am desfiintat finala, apoi am facut ce`ai facut(vrei) sa faci tu
apoi am desfiintat finala si mi`am pus sport de nissan....ceva model mai vechi, mai mica si mai lata.
dar suna prea gros...simteam cum imi vibreaza curu, dar suna demential cand o duceam in ture.
cand mergeam la drum lung o puneam pe aia originala :P stiam eu de ce :P

Ghimpe200 04-05-07 10:18

Bun ashea,inceputul e promitator,eu la a mea i-am schimbat toba de mijloc cu o tzeava,si i-am luat cu capat de toba din vitan,cel mai mare care l-am gasit,si acuma se aude super cand o urc in ture,fara sa deranjeze in interior.Succes in continuare.

Preparatul 06-05-07 21:24

am avut si eu teava in loc de toba de mijloc si finala fara site da nu-mi placea cum se aude:)
acum sunt super multumit

Preparatul 06-05-07 21:27

poze puteti vedea la mine un my photos cum arata toba ,apropo ;)) deschid afacere ca m-a rugat mai multi baieti sa le fac si lor toba ca le place cum se aude ;))

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning