![]() |
Astea sunt cele mai mortale gagici din iasi ? la naiba nu am gusturi deloc :P Apropos, o cunosc pe aia din poza 2 si din bg poza 3, bine ca nu ai facut o poza cand zambeste, atunci ar fi fost cu adevarat coplesitoare, are dantura ... evidentiabila
|
Re:
Quote:
Quote:
|
da dar ei nu se ascund prin mall ca sa faca poze !!!
|
daca el are pile, norocul lui.. nu`l opreste nimeni.. chiar il rog sa mearga sa faca cateva.. la ce bucati am vazut noi in ziua aia :D
|
Iara am fo in Mall...Cartman iara avea orgasm....Tazz e martor :twisted: ......vaaaaaleu pe zi ce trece......crek divortzez!
|
lol de asta vroiati voi sa merg eu la cafea ...loool
pls lasati-ma acasa sa invatz ca bate bacu la poarta ... |
Boc :lol: Boc :lol: !!! :2gun: Sunt Domnu Bac!!! Am venit :drunk: in vizita sa vad intreb daca suntetzi pregatit pentru Simulare :peace: !!! :poke: Dar oare pentru Bac suntetzi? :tetter:
|
unde-s pozele cu bunaciunile ca io nu le-am gasit :roll:
io cam am impresia ca le-ati ocolit :P |
LaMisto, Cartman, Singurelu` ...care faceti poze...de ce neaparat in mall nene? Nu era mai simplu` sa iei aparatu...te postai in fata la o facultate...si faceai poze? sau in fata la camine :roll: :lol:
|
pai inca mai poarta geci ma! trebuia un loc mai calduros in care sa n`aiba nevoie de chestiile alea groase :wink:
|
Intradevar are Iashul niste fete superbe...eu am o amica acolo dar e cam greu cu dinstanta din pacate... :(
|
Zi`mi mie unde sta....ca am eu grija de ea! Sa se simta bine!....Nu degeaba sunt PIMP pe 4 tuning :d :peace:
|
EEE lasa ca pot si eu sa am grija chiar daca sunt la 450 de km distanta :eyebrow:
|
450 km? :shock: come,on.. chiar n-ai incredere in noi? :lol: :lol:
|
Phai eu am,dar ea doar in unul singur are incredere :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning