![]() |
Re:
Quote:
Dar, eventual,putem discuta aspectul situatiei prezente si poate eu , personal, am sa pot participa. Daca nu, astept sa poti iesi cu ea pe strada , cum s-a putut acum1 saptamana la REX in fata. Eu sunt disponibilptr 205-ul tau 24h/24h si 7 zile pe saptamana. Si sa imi spui daca vrei sa o facem pe eugenii. :twisted: |
Peugeot !!!
Castiga Peugeotu 205 ca doar sunt mecanicu acestei masini . :wave:
|
Re: Peugeot !!!
Quote:
8) |
Eu as vrea sa va dati. Daca vrei ne dam acolo sambata pe 26 ca eu o sa imi aduc masina acolo.
Daca vrei sa ne dam pe eugenii sa fie ceva mai multe sa simtim. ramane pe 26 sa vorbim si sa ne dam. 1 fara sa trisam 2 facem 3 curse cine castiga 2 e bun |
tot vad pe aici comentarii de genul :Daca te fac sunt mai bun(ca shofer)\"
racing man si totzi ceilalti care fac afirmatii de genul asta CAND O SA TE DAI CU ORICINE ALTCINEVA CARE ARE MASINA EXACT CA A TA SAU IEI 2 MASINI STOCK (ex cielo sau bmw) SI-L FACI atunci intradevar ESTI MAI BUN. Ptr. ca deagaba esti shofer bun daca nu te ajuta materialul(masina). Poti doar sa spui ca masina ta fuge mai tare ca a lui. Respect si sa te ajute Dumnezeu in activitatea ta |
Tin sa te corectez : Un sofer bun nu se vede la o liniutza ! Un sofer bun se vede la Indemanare !!!
Si eu stiu ce pot ... am acasa \" dovezile \". :peace: |
Consider automobilul si pilotul un tot. Nu castiga nici masina nici pilotul ci amandoi . Vom vedea pe 26 pana atunci poate montez electro turbinele cu fotoni ...
|
itzi spun eu ca nu se va da andre pe 26 deoarece vom fii plecatzi totzi din MR Cta la bucureshti la tuningshow deoarece vom avea parte numai de surprize...
|
Dar pe 27 vine la concurs ?
|
nu deoarece el o sa plece pe 25 shi o sa se intoarca pe 28 cred deoarece participa la tuningshow...shi ca trebui mashina expusa pe perioada tuningshow-lui
|
Re:
Quote:
:weirdface Sincer nu am auzit de asha ceva pana acum ... o fi o noua descoperire ... :ballbounc |
Ne dam cum vrei tu la indemanare sau linie eu oricum ma dau si la una si la alta. Cum preferi? dar liniutele nu ma pasioneaza asa tare mai mult o cursa de indemanare unde poti face si spectacol acolo se vede intradevar cine este mai bun, conteaza si masina dar si omul. Respect pe toata lumea pt ceea ce face. Succes in activitati
|
Stiu amandoua masinile si pe 400 o sa fie strans da pe distanta mai mare catiga opel.
|
Conteaza mult si materialul pe care il ai, eu am bagat multi bani si voi mai baga, pasiunea este asa mare incat nu are limite, cred ca fiecare gandeste asa si ar vrea sa ajunga in varful piramidei.
Va doresc sa reusiti. Respect |
Daca va faceti voi doi (TMS si WRC) ma bag si eu cu Dacia mea :)
Poate va fac, mai stii ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning