Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup || hori_cutz vs. SatanaVeX (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/39101-vt-usergroup-hori_cutz-vs-satanavex.html)

ra2 22-04-07 12:49

Re: VT UserGroup || hori_cutz vs. SatanaVeX

atunci dak o luam asha dc la ai provocat tocmai pe horicutz la battle mai sunt useri care sunt in grupu de vt.

shantzu 22-04-07 12:49

pai tu crezi ca asha ai fii facut treaba ? aici nu se voteaza pe cum cunosti ci pe ce lucrare ai facut ;)

andrey2003 22-04-07 13:01

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 864867)
bine si sa zicem ca eu nu trimitema mesaj ce sanse aveam sa scot vriun vot??? ca eu nu prea is cunoscut pe aici ca nu am prea am stat la vb cu lumea numa am pus ceva lucrari .acuma treaba vostra eu unu am incercat si nu am stiut cum sa scot voturi ca hori ii cunoscut si scote usor si no .... ms ori cum de acuma in colo voi decideti.si faza cu BAN faceti ce vreti eu am incercat cu mesajele asa ca de unde sa stiu ce ii bine si ce ii rau ca nu prea le am cu astea.da totus eu zic ca daca ii sa fie o battle deasta ii facuta sa se voteze lucrarea care ii cat de cat nu ca ti prieten sau nush ce ...nu zic ca lucrarea mea ii buna si a lui hori nu ca amandoua is bune acuma voi decideti da daca ii sa decideti facetio sincer nu ca el ii mai cunoscut

intradevar.. este foarte, foarte greu sa'ti dai seama ca nu ai voie sa-i influentezi pe cei care voteaza.. o..m..g..

aldoadabass_wrs 22-04-07 13:33

adevarul e cas.....parereamea....albastru da mai bine...pe crx......oki mai departe.....e fain...

SatanaVeX 22-04-07 14:18

ma nu va mai stresati dati ban daca asa vreti si gata...acuma daca eu nu am stiut toata lumea sare ca imi dati ban ...dati si ati terminat daca asta vi placerea.eu am facut cum am crezut cai bine da trebuia sa zica unu frumos ca nu ii bine nu ...

kraven_4_all 22-04-07 14:38

lasati moderatorii sa decida dak merita sau nu!!...din partea mea nu merita ban....poate un avertisment...e mai mikutz omu`...nu shtie k`lumea regulile....iertati`l cu un avertisment daca e sa`l "pedepsiti"...

lucrarile au fost bune amandoua...si sincer...din cei care fac parte din VT...nu`i cunosc dekt pe shantzu, tng`u si gabi din craiova asha putin...si sincer...nu votez pe nici unu dak fac lucrari mai slabe decat cele cu care se "lupta"....

si la chestia cu vot pt hori k le este prieten...tot ce`i posibil...dar votati mashina kre merita mai mult...nu votati userul...

frost_dani 22-04-07 14:44

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 865044)
lasati moderatorii sa decida dak merita sau nu!!...din partea mea nu merita ban....poate un avertisment...e mai mikutz omu`...nu shtie k`lumea regulile....iertati`l cu un avertisment daca e sa`l "pedepsiti"...

lucrarile au fost bune amandoua...si sincer...din cei care fac parte din VT...nu`i cunosc dekt pe shantzu, tng`u si gabi din craiova asha putin...si sincer...nu votez pe nici unu dak fac lucrari mai slabe decat cele cu care se "lupta"....

si la chestia cu vot pt hori k le este prieten...tot ce`i posibil...dar votati mashina kre merita mai mult...nu votati userul...

a primit un avertisment deja...:twisted:

AdY9005 22-04-07 16:37

vot satanavex mai multe modificari
.....

HoricutzWSR 22-04-07 18:48

noi astia din comunitatea mai veche de vt nu votam niciodata din prietenie si cred ca s`a demonstrat de zeci de ori chestia asta cand multi vechi membri vt au iesit si in locu lor au intrat noob`i...

p l m SatanaVex chiar cu magarii d`astea umbli mah...vaai s`amar,de ce te`ai bagat daca stiai ca ti`o furi?

daca era...puteam si eu da un link cu battle`u pe forumu clubului din care fac parte si te mancam cu tot cu masina mah,am zis la inceput cand am vazut cate voturi ai: hai mah,are modificari,chiar daca e umpiq stramba si una-alta,m`am impacat cu ideea de a parasi grupu si ulterior comunitatea de vt,dar acum vazand cum sta treaba voi ramane pana la sfarsit alaturi de fratzii mei sa fiu sigur ca se curata forumu de penali ca si voi...

shantzu 22-04-07 19:42

bine ai revenit hori :hug:

Gabi 22-04-07 19:58

Nu va primi nimeni ban, dar Satana va lua loc langa L33L00, adica nu va mai intra in grupul VT, indiferent cat de bine va lucra. Va putea participa la battle-uri, va putea posta orice lucrare, da' in grup... never.

Satana: nu conteaza cati prieteni ai. Eu inca mai cred ca nu se voteaza pe prietenii, ci pe calitatea lucrarilor si facand o comparatie intre lucrarile de fatza, nu am nici un dubiu asupra castigatorului. Puteai sa ai o lucrare impecabila, inimaginabil de frumoasa, dar gestul tau ar fi facut-o = 0. Asta a fost un fel de... "votati-ma, ca o sa fac... si o sa dreg...".

Trebuie sa intelegi un lucru: nimeni nu-ti da bomboane si nimeni nu te idolatrizeaza daca intrii in grupul VT. De acum incolo... vei fi mereu un incepator.

Topicul nu se reface, ci se inchide, si asa va ramane.

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning