![]() |
Re: fum negru la cielo!
Idiotul ăla nu ştie de capul lui. Nu are cum să fie aşa de scump.
|
oricum m`o speriat ala rau de tot
|
Wow ei cer atatea modificari pentru acelasi motor practic doar ca e de 16v, pentru 2000 16v ce modificari cer oare ? :shock: eu am vazut in parcare la tuning days un cielo de vanzare cu mentiunea ca are pe el 2000 8v (130 cp) ...ma intreb cum reusise omu ala sa-l omologheze ? :rolleyes2
|
:shock: :shock: :shock: Moama km exagereaza aia de la rar , din cate stiu eu kittu de frane e cam acelasi si la 1.5 16v dar .......Ai incercat cu o shpagutza ??nu-s adeptul spagii dar merita sa incerci ...decat sa dai 3700???
|
Frânele de pe 16V sunt mult superioare celor de pe 8V. ;)
|
Quote:
p.s. presiunea in fiecare cilindru va fi ceva de genul 15-20 atm....nu te speria, o sa scada la parametrii imediat ce pronesti motorul si-l lasi sa functioneze 10 min la relanti....nu te speria nici de fumul pe care il va scoate....va fi pt cateva minute.... |
Quote:
|
aXeL.\/iX - SFIul la RAR nu il omologheaza pentru ca Cielo nu au fost dotate cu 2.0 din fabrica, in schimb pe Espero il poti pune legal.
pentru cine este interesat - franele de pe 16V sunt identice cu cele de pe Espero - dublu circuit cu disc dublu ventilat pe fata si pompa mai mare (fata de cea de pe Cielo SOHC), plus ca pe spate poti pune fuzetele cu discuri de Opel fara sa schimbi puntea cu totul ;) |
eu am avut discuri ventilate mari, ca cele de pe espero la cielo din 96 din fabrica....am vrut sa-mi pun motor de opel vectra de 150 cai pe el si asta a fost conditia RAR...sa nu depaseasca greutatea max admisa pe axa fata.....a spus ca o va cantarii si daca este 800 si ceva, nu-mi mai amintesc cat, a zis ca este ok....asta se intampla in urma cu 3-4 ani.....
|
Quote:
Si de ce trebuie modficate franele (schimbat discuri, pompa de frana etc) daca cand o calci putin mai tare blocheaza rotile si se duce ca sania, mie mi s-a intamplat de mai multe ori, in unul dintre cazuri m-am infipt in curu lu unu, singuru (-) la franele de cielo este lipsa abs`ului, parerea mea. scuze de offtopic. |
kiar daca este off topic, este bine de stiut: pistoanele din etriere de gripeaza din cauza vaselinei care le asigura ungerea;la temp mare devine cleioasa si blokeaza pistonasele...eu i-am pus ulei sintetic in loc de vaselina ca ma saturasem de mers la service....si pot spune ca am rezolvat problema cu blocarea rotilor la franari bruste...totusi, a nu se confunda ca am avut performantele abs-ului.....am fost mult mai multumit asa.....
|
Quote:
|
exista cielo cu abs, eu am sper exemplu in bord scris abs ... unde ar fi trebuit sa se aprinda becul ... e acolo
|
Normal ca exista, dar trebuie sa schimbi mai multe componente pentru a-l muta pe o masina care nu are: planetare, fuzete, punte spate, calculator ABS, instalatie electrica pentru ABS etc.
|
Da asta asa e :) dar ziceam ca se poate adapta :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning