![]() |
Re: Geely Meirenbao II Concept
daca masina era BMW toata lumea o lauda...subiectivilor ;))
|
o masina oribila..dar cu un tuning ceva mai tare ar iesi ceva de capul ei :)
|
i don`t like this car it`s fuckin ugly
|
Quote:
Farurile zici ca-s luate de pe o Alfa si puse asa acolo..:rolleyes2 Ca sa nu mai zis de restul elementelor... Oricum e mai frumos decat un Logan :D |
fata parca ii de la alfa, nu prea se potriveste , parca ii din bucati , cate ceva de la fiecare masina....:(
|
Quote:
INTERIORUL : Unul din principiile mele la alegerea unui autoturism este confortul pe care poate sa mi-l ofere un autoturism in timpul cat il conduc .. nu prea sunt interesat de cum arata pe exterior cat ma interesaza cum este interiorul - logic nu conduc autoturismul ... din afara lui , ei bine la capitolul asta sta ff bine , totul este gandit sau copiat bine , pentru un condus relaxat in 30zile am parcurs peste 3000km (3 mii), autoturismul fiind full option... canapele din piele, tetiere -sofer pasageri piele, schimbator viteze , frana de mana volan , imbracate in piele , portbagaj... f mare , cand am achizitionat autoturismul ... nu avea cauciucuri de iarna .. asa ca am cumparat 4 cauciucuri de iarna pe care le-am pus intr-un Logan - 3 in portbagaj unul pe canapeaua din spate ... dupa ce am schimbat cauciucurile ... toate 4 au incaput in portbagajul lui Geely ,,, ramanand si spatiu , va rog sa ma credeti ca nu este o exagerare , ' parerea mea acum dupa peste 3000 de km parcursi cu un Geely in conditii de iarna f grea pe soselele noastre asa cum sunt , este o masina cam prea reusita facuta de chinezi , raportul pret calitate este incomparabil cu alte modele cunoscute , este extrem de convenabila ptr persoanele cu venituri medii , chiar si piesele de schimb aduse pe comand nu sunt atat de scumpe precul la alte marci cu rezonanta sonora , e drept ca un mic tunning la interior nu i-ar strica , asta doar ca sa o faca si mai atractiva |
acel model de la geely este mai simpatic decat acesta si intr-adevar ck are ceva dotari interesante pentru acei banuti dar 3000 de km nu sunt suficienti pentru a spune ca este fiabila. la mine au fost 3 astfel de masini pe taxi si cam intr-un an au disparut ceea ce pune un semn de intrebare plus ca eu personal nu am gasit un lucru facut de chinez care sa fie bine facut din toate punctele de vedere. eu sunt de parere ca atat dai atata face
|
Quote:
|
ce vad eu in poze este asa:botul seamana a dodge charger modelul nou
plafonul si aripile spate aduc a ford mustang spatele seamana cu alfa gt grila fata aduce a veyron per total masina seamana cu un audi tt Ps:zici ca e facuta de leepu la chop shop!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
- Copyright 2026 4Tuning