![]() |
Re: Poti conduce in afara granitei in primu an de permis?
fratele meu acuma a dat de carnet ..si noul cod rutier permite sa iesi din granita...cum ai carnetu in mana poti sa mergi unde doresti :) !
|
poti sa mergi linistit ca nu o sa iti zica nimic,
|
Du-te linistit...se uita si aia in permisul de conducere romanesc precum curca'n creci...drum bun !!!:peace:
|
:))) ms..pana la urma asa e...se uita crucis la el...vede ca e permis si la revedere..:))
|
[QUOTE=AadryanAm mai auzit niste aberatii de genu': daca nu ai permis de un an trebuie sa circuli cu 10 km mai putin decat limita legala.[/QUOTE]
nu asta e aberatia, aberatie e k tre sa mergi cu 20 sub limita legala, pe autostrada ai voie 110, pe E 80 si de N si celelalte 70.in localitate ai voie 50 |
ai voie, asta e o fabulatie cum sa nu ai voie, doar dak esti cel mai prost sofer nu ai voie sa iesi din........ casa :)
|
nu e nici o problema. knd mi-am luat yo permisu la maxim 1 luna am plekt in grecia si knd m-am dus s inchiriez masina mi-au cerut permisu si se uita pe spate si mi-a zis k am toate categoriile luate. ;)
si dupa 1 an am iesit cu masina si nu a zis nimik la vama,cu toate k s uitat pe toate actele. |
te linistesc eu .. in noua ca si in vechea legislatie .. in primul an de condus nu ai voie sa conduci masina in afara drumurilor depe teritoriul tarii .. daca o faci .. o faci pe riscul tau ( fara carnet si fara bani in buzunar :)) ) de zis.. la vama nu zice nimeni nimik .. dar la bulgari daca te opreste cineva.. norocul tau
|
Hai Sa Intrebam Un Politist Sau Mai Bine Hai Sa Citim Legislatia !!!!!!
|
Du-te linistit unde vrei tu, fratele meu tocmai a venit din vacanta unde a fost cu masina si are permisul de cateva luni. Nu a avut nici o problema.
|
Eu studiez legislatia acuma...chiar pot sa zic ca o aprofundez,si ai voie sa te duci unde vrea pulicica ta,dar in primul an "LEGAL" 20km/h sub limita legala :)
|
Dupa legislatia veche nu aveai voie sa conduci in afara tari in primul an, dupa cea noua...nu stiu.
|
Cum scrie in legislatie nu stiu...insa am mers si in grecia linistit vreo 400km...si nu ma oprit nimeni...:) deci nush daca e voie sau nu..insa oricum..la greci nu am vazut sa opreasca pe cineva politia....si masini de politie vezi f putine....bine ca sa terminat cu bine :) ms de sfaturi tuturor
|
nomral k poti...ce treaba are una cu alta...din moment ce ai actul "in mana" .....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning