![]() |
Si chiar sunt si filmuletze cu ea la play`uri pe site......
|
deci ... imi zice si mie ce e chestia aia AUTOLINE ?? revista ieseana ?? ziar iesean?? supliment al unui ziar ???? DETALII FRATILOR !!!!!!
|
a
eu nu-s de acord ca e best tunning in Iasi, cred ca masina lui Iohan arata mai bine si interior si exterior (parerea mea) cred ca ar fi trebuit un pool
|
da asta are si unele modificari la motor...iohan are doar filtru de aer :roll:
|
Re:
Quote:
acuma vezi ce ziceam noi ??? oricum johann va face o figura frumoasa la tuning show ;) si va spala rusinea iasului prin acest scandal din ultimile zile !!! |
de acord cu MadCow, Golf-ul lui Iohan ia medalia dupa mine. Imi place mult si Laguna LCM. Cartman, daca nu stii ce e sub capota si nu numai pastreaza comentariile astea te rog ;)
|
Re:
Quote:
Oricum Bertonele o ia de la Catalin la orice ora (si la legale a furat-o) cu tot cu motorul lui \"preparat\" |
aha...stiu ca a furat`o la legale...dar mai stiam ca a mai adaugat una alta :roll:
PS: unde va agitati asa ca mireasa la pat ? :lol: :lol: |
bre...certaretilor..
sa mearga si kam si han la bucuresti si o sa vedem ce premiu o sa ia fiecare.. acolo e impartialitate.. bine kam cumva e sa zicem kit comun.. han nu stiu sigur da nu cred ca kitu lui ii facut la comanda pe ideea lui.. sper sa se fi inteles ce am vrut sa debitez... asteptam show u... si sper sa fim cati mai multi acolo de la noi :twisted: |
la iohan scrie mare parbriz SEIDL ... de acolo e spoileru fatza. cat despre medalii.. ati inteles gresit... la bucuresti nu cred ca va participa
|
ok, facem un mini-poll.... :wink:
astept cateva voturi din partea voastra si comentarii !!! :roll: |
chiar nu stie nimeni ca pool inseamna piscina?.... :roll:
poll bah!!! |
Cartman.. inainte sa debitezi prostii.. citeste o carte :lol: . Si-a luat-o la legale? stii la ce clasa intra el si la ce clasa a participat? hai sa-ti spun eu.. el e la 75-90 de cai... dar a fost baiat simtit si s-a dus o grupa mai sus .. care merge pana in 115 cai (grupa c) daca nu ma insel :wink: .. plus ca s-a dat la sfarsit si cu masini din grupa D! asa ca nu mai vorbi de aiurea.
|
Re:
Quote:
PS: am fost cu mai multe persoane atunci care pot sa iti confirme acelasi lucru :wink: |
bine fratilor ..... io`s din Cta ..... asa ca nush celelate 2 masini :P ........ puneti si voi niste poze cu celelate 2
:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning