![]() |
Re: BMW Concept CS
aproape orice concept arata bine..
sa vedem ce va iesi si daca va iesi ceva.. (oare un coupe cu 4 usi???) |
FOARTE FRUMOS ,VAD CA BMW-ul REVINE DIN NOU LA LOOK-ul DE RECHIN. II NERVOASA MASINUTA SI PLACUTA.
|
Da botul ala parca e putin imprumutat de la Dodge dar in rest arata bine, are linii frumoase masina.
|
pentru mine toate BMW-urile sunt niste masini extraordinare iar acesta nu face exceptie. sunt curios cum va arata modelul de serie si ce pret va avea.
|
ESTE SINGURA MASINA DE LA BMW CARE ....DESI IN FAZA DE CONCEPT....NU ISI ARE LOCU PE STRADA.......un mare WOW....laso naibi..ma luat cu inima la poze :|
|
DOAMNE FERESTE e prea tare BMW RULZZ
|
Ma baieti , astia care spune-ti k este naspa botul masinii.Ma!!!! Asta e o minunatie de masina la care nici macar in visele voastre cele mai frumoase nu o veti putea avea.fara suparare!!! Nu mai comentati aiurea.!!!Voi ce masini aveti? A?
|
Frate nu stiu ce sa zic...urat cu spume dar in acelas timp super sport...asta este parerea mea.....eu oricum sunt fam inrait BMW
|
Peste cativa ani o sa mai fie masini ? Ca deja incepe sa semene cu o naveta spatiala !! da ii Foarte Fain !! si cati Cp are motoru ala de 6 litri ?
|
Felicitari BMW.Inca un concept extraordinar.Daca produsul finit o sa fie cat mai asemanator cu conceptul atunci va constitui o concurenta f serioasa pt Mercedes , Aston Martin si alti mari producatori si vor avea serioase motive de ingrijorare.Sunt uimit (in mod pozitiv).Plecaciuni in fata designer-ilor si echipei BMW.
|
dupa ce ca e OZN..mai e si 6litri :))
|
21 Attachment(s)
Un set de fotografii de la Shanghai Auto Show, unde Concept CS si-a facut debutul: |
Jantele sunt criminale si evacuarile sunt bine pozitionate si dau bine.Interesanta ideea cu lipsa portierelor.
|
e criminala masina !!!! imi place tot la ea !!!!!
|
Cred ca este cel mai frumos model scos de BMW....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning