![]() |
Re: vectra opc vs mazda6 vs mondeo st220
e cea mai spekera opel vectra opc!
in rap calitate/pret/performante e cea mai buna! cu un opc nu ai mai avea nevoie de m5,amg(dif de bani este f mare)...ca doar nu o sa fol masina sa mergi numai la max. mai ales in rom unde nu prea mai unde sa alergi f tare. |
opc este masina visurilor mele!
ontopic este cea mai frumoasa, rapida si cea mai ieftina. isi merita fiecare eurocent! |
vectra e cea mai tare...si ca design nu e de neglijat masina...parerea me e ca arata chiar bine
|
arata f bine,excelent!o motorizare de exceptie,fenomenal de rapida!
cea mi ieftina,buna,rapida...si cea mai ieftina! o masina de 10+ |
Vectra OPC evident!!!! si prinde 275-280km\h stock!...e pe departe cea mai performanta dintre cele doua din acest versus"..cu mult chiar!!
|
aveam 195 kh/h pe bucuresti/pitesti si a trecut c. tabara cu opc-ul...vrooomm...:)) avea pe putin 250..l-am vazut mai bine la pitesti si de aia mi-am dat seama ca el era!ce masina...cum arata...cum merge...wow(nu imi sta in caracter sa zic asa,da..m-a uimit)!
ce ii da in valva parintele!si e de doar 255 cp.. ontopic VECTRA OPC! 280 cp |
am vazut si io o vectra opc la mine in pit inseamna ka a lui era... am auzit un sunet misto de esapament am vazut ceva albastru caracteristic si spatele de vectra.. e clar:))
|
vectra opc are maxim 260 km/h
|
Quote:
|
eu stiu ca toate sunt limitate la 250 km/h.
daca se cipuieste...sare simtitor! cand isi luate c tabara opc-ul(doar 3 erau in rom anul trecut) a zis ca se duc cam pe la 280-290-300...asa a zis el.nu a dat un top speed! |
http://topgear.ro/pagini/test-drive/...ectra-gts.html
vectra gts de doar 175 cp! de doar 2.0 l si i-a 230 km/h, dar sunt sigur ca depaseste cu mult vit constructiva. opc-ul are 105 cp + deci pote prinde 280 km daca nu mai mult..? |
daca producatorul o limiteaza la 260km/h cum vrei sa te duci mai mult ??? .... poti scoate limitarea, nu spun ca nu se poate, insa in threadul asta e vorba de masini performante insa de fabrica (fara alte interventii).
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Interesant cat de mult puteti abera.Vectra OPC de 280 CP are puterea si aerodinamica pentru a atinge 270 km/h,in cazul in care nu e limitata sau cutia de viteze gandita prost (adica preluata de la alt model fara modificari).285-300 km/h sunt vise,oricat de buna ar fi masina asta (si pentru banii ei,e extraordinara,nu doar buna !!!) |
Quote:
1) "330D se duce-n 260"!,e vorba de E90(231cp)-e limitat(250) dar fara limitator merge 260. 2)"vectra GTS-3.2v6-211cp"-viteza constructiva-248(nelimitat)-prinde lejer 260! 3)Calibra-2.0-16v-SFI-chiar am mers cu vreo 2 troace care au prins 230-235!(noua banuiesc ca merge 240 dar nu bag mana-n foc) 4)Cat despre Vectra OPC am spus ca prinde 275-280!,in nici un caz 300!! ...asa ca nu vad unde sunt marile aberatii.Ideea e ca Vectra OPC e cu mult peste Mazda6 si Mondeo ST.Punct!...nu vreau sa mai intru in polemica.Bafta! |
ce spui tu este diferenta intre practic si teroretic ... si e o diferenta ;), ti-am explicat si eu si race ca pentru a prinde o anumita viteza trebuie sa tii cont de anumite criterii, daca nu vrei sa intelegi ..... e treaba ta .....
PS: in afara de top speed unde e atat de superioara Vectra, ai vazut si mers in viata ta cu un Mondeo ST ..... e simplu de dat cu parerea din niste poze pe net si niste specificatii gasite pe www punct bablabla punct zz. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning