Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Vreau si eu Adobe Photoshop 7 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3894-vreau-adobe-photoshop-7-a.html)

tng 05-03-05 12:23

10x man ! dar am si yo ceva planuri si idei.thx oricum :wink:

Evo007 05-03-05 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
Revista se numeste CHIP dar nush daca are la fiecare editie adobe
Te uiti si tu la programe inainte sa o cumperi

Vezi ca tu confunzi Adobe-ul cu Acrobatul!!!!

Nu il confund yo pe majoritatea cd care le am de la chip am adobe cs
Stiu de acrobat reader il am si pe ala

tekno 05-03-05 15:00

daca are cineva un soundforge 6 sau 7 cu tot cu crack... sau un cool edi pro i-l rog sa-l puna aici...
no multzam fain :P

TND--TEAM 05-03-05 19:29

1 Attachment(s)
uite poza cred ca e buna 8)

TND--TEAM 05-03-05 19:31

te rog ca dupa ce o modifici tot aici sa o pui dar sa ii lasi nr de inmatriculare asa cum este please

tng 05-03-05 22:22

rezolutia nu pre` e buna si nici claritate nu pre` e..o sa incerc sa vad ce iese.

TND--TEAM 05-03-05 23:09

k daca o modifici astept sa o pui aici sa vad ce a iesit
am o intrebare e bun sa downloadez ADOBE PREMIER PRO 7.0 are vreo
107mb sapt modifict :roll: spune-mi tu ca le ai l-a programe :wink:

tng 06-03-05 09:26

yo folesesc Adobe Photoshop 7.0 cu serial.
uite cum am prcedat: am luat programul ARES dupa www.download.com , si l-am descarcat cu ala.E un fel de kazza.Programul (adobe) are 160 mega si cu serial,merge foarte bine.Mie mi-a luat cam 6 ore sa-l descarc.

tng 06-03-05 11:16

1 Attachment(s)
calitatea pozei a lasat de dorit..uite ce ai iesit :arrow:
cum e?

TND--TEAM 06-03-05 12:55

foarte fain a iesit :lol: daca aveam o poza din lateral cred ca iesea mai fain :P
asa am ramas :shock: cand l-am vazut nici nu mai cunosteam masina
i-a zi si mie pt a pune ;desene \"pe masina cu programu iti trebuie ca tu sa ai :desenele pe calculator nu ? :roll:

TND--TEAM 06-03-05 13:03

am gasit pe acel site :D pe ca mi l-ai spus programu dar zi-mi daca asta --->
Adobe Photoshop Update 7.0.1 pop
zi-mi daca asta sa nu downloadez altu pe dejaba :lol:
MAI AM O INTREBARE # ( dupa ce il downloadez il intalez sau ce trebuie sa fac ? :shock:
te rog sa imi spui ce trebuie sa fac :roll:

tng 06-03-05 15:34

deci ai instalat programul ala ARES ?
daca da, da acolo la search-> adobe photoshop, vezi ca o sa-ti apara o lista mare..incerca sa iei ce e cu serial.
E unu exact asa: Adobe Photoshop 7.0 withe serial.(asta il am yo)
Bafta !

TND--TEAM 06-03-05 17:19

tng eu inca nu downloadat nimi dar te rog eu frumos da si tu un post si sa imi scrii linKu de unde in downloadez ca sa nu scot unu gresit TE ROG :;
si ce e cu programu ala ares ca eu nu am intalat nimic am intrat pe site am dat la cauta si am scris numele programului si a aparut a lista mare asa cum ai zis tu(dar era adobe photoshop 7.0.1 updated $ cred ca imbunatatit~atat am avut de zis astept postul tau
P.S daca asta e programu te rog sa imi scrii si serialu ca in seara asta vreau sa il downloadez :wave:

driver 06-03-05 18:21

pls punetzi situ ca si mie imi tre adobe photoshop k nu ma prea descurc sa intru pe situri sa gasesc,numa ma complic ms

TND--TEAM 06-03-05 19:24

adresa este www.download.com dar programu are 160mb o sa inebunesti pana il downloadezi :wink:

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning