![]() |
Re: Sfaturi de achizitionare autoturism
Quote:
|
A mea e cumparata la mana a doua: De ce nu s-a stricat? Si e diesel (care se strica, benzina e atinsa de zei si cea mai fiabila)
|
Quote:
App de bmw, am in familie un seria 6 4.4 ce daca baga benzina de cati bani a bagat in piese, pana acum facea 400000km. Un jaf de masina la capitolul mecanica, si totusi este premium. Mai tine si de masina in sine, si nu de model. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Atat trebuia sa dai pe masina ca sa fie buna 11.300 de euro, ai cumparat-o mai ieftin si ai bagat bani in ea. Ai dat mai putin la achizitie si ai platit piesele. Macat data viitoare vei sti. |
Quote:
Dar nu cred ca poate cineva contesta faptul irefutabil ca nu se mai fac masini cum se faceau inainte (vorba batraneasca). Daca as fi cumparat fosta masina in 1997 (adica cu 5 ani vechime) ar fi fost intr-o stare incomparabila mai buna decat actuala la 5 ani vechime (mai nou, 6). Ce este si mai trist, ca internetul e plin de masini la preturi incredibile si strica piata. Daca pun de ex masina mea de vanzare cu 9500 de euro (adica acceptand o pierdere de 1800 de euro din start), nu se va inghesui prea multa lume la usa mea, vor zice ca este un pret prea mare. Vor cumpara in schimb una la 7500-8000, neaparat 320d (domane fereste benzina:))). Pentru ei nu va conta faptul ca masina are pe ea piese noi, montate la dealer. Va conta iluzia celor 2000 de euro cu care au impresia ca vor ramane in buzunar. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da. Care e problema?
|
Citroën C4 - 2011 +
Volkswagen Golf 6 - 2010 + Ambele le gasesti intre 90-140 mii km la 8000 euro. ce ziceti de ele ? |
Golf. Citroen nu e masina.
|
Citroen C4....arata mult mai bine decat golf 6,e o masina departe de a fi anosta .Plus ca este o prezenta distincta,fiind mult mai rare pe strazile patriei.Pe langa asta este bine facuta si gandita,cu dotari si calitate de fabricatie de clasa superioara ( vezi rewiew-uri in acest sens ).Un 2.0 HDI de 150 cp e ideal in opinia mea. La noi inca exista prejudecata asta idioata ca doar nemtii fac masini bune.Si golf 6 e o masina ff buna dar eu clar as alege C4.
|
Cred ca ar rade cei de la Mercedes, BMW, Audi,Lexus de tine daca ar auzi ca este o masina de clasa superioara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning