![]() |
Re: Masina mea Astra g
Jantele sunt frumoase rau, ce anvelope ai pe ele?
|
Quote:
|
poti sa pui si 205/40 si atunci sa vezi :)
|
Quote:
bafta |
Arata bine, dar cand o incalti de vara, sa-i faci niste poze mai clare.
A ramas cu jantele din primele poze sau cu cele din ultima poza? |
Salut devu, masina a ramas cu ultimul set de jante prezentat mai sus. ajung in maxim doua saptamani in ro si ii fac si poze si le postez aici pe topic pt k ce am acum nu sunt cine stie ce. bafta cu masinutza ta
|
Pe cat sunt jantele? mi se par un pic cam mari cum se inteleg cu cei 75 de caluti? in rest ok masina frumusica
|
Quote:
|
Multumesc de raspuns. Pe acelasi principiu merg si eu in ziua de azi consum, clar nu este o masina de liniute dar cand plec undeva la drum nu imi place sa ma rog de masina, sa ma chinui la o depasire ceva, am mers cu masini cu 75 de caluti si asemenea jante sunt cam grele si este cam chinuita un pic masina, eu unul nu as mai sari de 14" pe 82 cp dau frumos intradevar dar si consumu sare un pic si masina este un pic cam puturoasa sa zic asa. Imi cer scuze dar asta este pararea mea . Masina este frumoasa intradevar, dau bine jantele si daca te plimbi numai prin oras cu ea este ok dar la drum...
|
Mulţumit de suspensie?
Am auzit foarte mult păreri (de rău) la adresa producătorului. Stau pe gānduri dacă să apelez la ei sau la una SH dar mai lăudată. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
poi eu asa gandesc....dupa ce ca e o masina a germanului sarac mai pun si lucruri Second-Hand pe ea??? nimic nu as pune s-h chiar de as stii ca mai strang bani sa imi iau piesa respectiva iar cu suspensia low cost asta este asta mi.o pot permite,poate ca daca aveam vreo cine stie ce masina ii puneam suspensie de multi $$$$ dar asa cand masina valoreaza cativa marafeti......nu are rost. oricum mai bn nou si low cost decat sh si marca buna......salut Fratilor iubitori de Opel acuma scuzati.ma ca va pun la prea mult citit cand raspund la un mesaj dar imi place sa povestesc si sa explic cat de cat sa inteleaga omu:)) sper sa nu va doara ochii:)) salut si bafta cu masinutzele voastre |
un opel foarte ingrijit :D
tine-o tot asa frate |
10 Attachment(s)
Va salut ! am postat pozele promise si vreau sa spun ca accept orice parere orice critica de bine sau de rau fara suparare .
masina se prezinta in momentul de fata pe partea de mecanica foarte bine pentru ca de cand o am doar pe partea asta mam axat . ieri am schimbat si uleiul pentru ca am parcurs ceva km si a sosit vremea lui.am pus repsol 5w30 si filtre mann. ce urmeaza de facut : de vopsit toata masina un parbriz nou cateva plastice micute lipsa |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning