![]() |
Re: In Atentia Tuturor ....
Cat rahat pt nimik! :( Daca eu m-am simtit bine sa "derapez" in amintiri am facut-o cu placere, daca Raul rebelu a intrat cu masina lui in ceva... pe banii lui a intrat, daca X sau Y sau certat si nu vor sa colaboreze e treaba lor.. si ordinea nu se face pe forum ci face 2 face! Si pana la urma...cred ca mi de ajuns ca vad cerculete si patratele pe ecranul televizorului, nu imi trebuie cenzura!Imi trebuie sa am mana libera cand e vorba sa imi aduc o masina de dincolo doar cu euro 1 si sa ii bag si sa ii scot pe toti parlamentarii astia corupti care nu vor sa elimine taxa auto, si multe alte taxe de rahat! Parerile sunt impartite... si fiecare trebuie sa ne toleram, sa ne iubim asha cum suntem, si sa nu ne tot scoatem ochii unii la altii! Ma rog ca intr-o zi sa iesim toti cu masinile, sa mergem la un gratar la padure, sa fim organizati, si sa nu mai fie nevoie sa ne intalnim intr-o fugarita de parcare! PS: si cand e vorba de telefonat pt a stabili data ora si locul intalnirii,sa nu ne trajem pe cur.!!!
|
justfun...
exceptand vulgaritatile voalate si generate de patima bunei intentii nu te intereseaza un post de moderator? |
ca noi suntem prea putini sa rezolvam problemele semnalate de tine...
|
Cam are dreptate. Si eu am observat chestia asta si nu numai pe Satu Mare.
Dar dupa cum ma stiti, prefer sa tac decat sa imi pun forumul in cap. Respect Just Fun, numai bine la toti ceilalti. |
Buna...cate putin pt fiecare am de spus care au si-au dat cu parerea pe aici...ca din cate obs eu .. m-am cam chinuit degeaba...
1- Raul draga, eu nu pot zice ca m-am ambalat la asa ceva, dar e un forum , tu poti simti tensiunea celuilalt cu ce ton iti transmite o fraza?? chiar daca-l stii de multa vreme ??Ok hai sa fim serios, ai glumit chiar ma bucur....un smile?? de ce ai ratat sa pui la final?? mereu este un semn la sf al unei fraze mai nasoale...un semn de salut, zambet sau ce stiu eu ce...dar nu lasa acel semn de seriozitate ..."tu de unde sti cu cat am intrat eu in panoul electric din parc???ai fost cumva cu mine in masina" - era lauda ta si nu a noastra..dar hai sa lasam deoparte treaba asta sa nu zic ca incerc sa fac ceva, nu te iau cu nici un text ieftin...insa tu de erai mai destept ca mine, la acest comentariu imi dadeai peste bot intr-un anumit fel, dar prb voastra asta este ca nu stiti sa-i inchideti la altu guritza fara sa mai comenteze si fara sa va mai de-a alte replici...La chestia cu rubrica...nu ti se pare normal sa stergeti 5 rubrici pe care nu le mai folositi de 1 an de zile si sa faceti alte 3 pe care 100% le folositi?? eu la asta m-am referit ?? Eu am deschis aceasta rubrica pt a va spune unele chestii (pe care le zic degeaba) si pt a comenta si a vorbi, si a spune voi toti ce anume va doare la aceste mici incidente...In legatura cu OT-urile nu m-am referit numai la tine ca de ma pune-am sa ii iau pe toti la rand scriam eu toata rubrica si voi imi raspundea-ti prin sms....Oricand zic cine o facut OT -uri, vrei in urm comentariu sa-i numesc pe toti si sa le zic la toti in parte cate ceva??Nu-i nici o prb, ai vazut...stiti cum sunteti voi baiati??? Daca i pikat unu pe langa marginea drumului, si retsu 20 n-au pikat,cel ce a pikat ii ros de furie...de ce trebuie sa va trageti unu pe altu in jos...bun gata...No Comment, continuam.... 2- D-l Lewy ....tare multe nu cred ca am sa-ti spun, dar te-am cam simtit...oare de ce ?? Ti se pare cumva ca din tot comentariu meu facut la adresa ta si a lui Cristi, te-am asaltat numai pe tine?? Eu pt amandoi am vorbit, nu am zis ca tu esti cel care face ura sau Cristi....stiu tot ce-o vorbit Cristi despre tine am citit atent, insa nu stii nici tu cum sa-i raspunzi, efectiv va patati imagina, fata de posibili urmatori clienti ai vostri,pun pariu cu tine si cu Cristi ca daca eu as avea o astfel de firma si mi-as face doar reclama frumos, asa cum am apreciat la tine si la Cristi, insa nu as baga in seama comentariile altor firme si nu m-as porci cu ele, as fi mult mai respectat. Lewy draga n-am zis eu ca na-i tu clientii tai, fiecare are clientii lui ceva normal, dar de ce traiti cu ideea "da-l deoparte daca nu ne vrea" , gandeste altcumva, aici vb doar cu tine Lewy, e un sfat ... gandeste altcumva, Wild gata s-o razgandit in privinta voastra si a lu Cristi, dupa calculele tale ai pierdut unu...cati mai poti pierde?? Pune prb in felu urm, l-am pierdut pe ala, si mai pot pierde alti 10 clineti care is din partea celui pe care l-am pierdut, ca ala sigur nu o sa ne recomande, de ce trebuie sa va lasati posibilii clientii sa fuga in Oradea, de ce nu puteti sa le aratati celor din Oradea ca sunteti cineva??? Pai Lewy hai sa-ti zic ceva...daca Wild nimereste exact la Sandu, pai Sandu o sa-l intrebe pai...baietii la Satu Mare ce fac??? si iara va rade automat in nas....De ce nu incercati sa faceti ceva...sa le aratati si la altii ca in asa orash micutz....puteti face voi ceva..la aceste mashini frumoase....fara a parasi orashu si merge la altii??? E chiar atat de greu?? Hai sa va zic care-i singura solutie .. LASATI ORGOLIU.A si pana nu uit...faza cu obscenitatile ma refeream sa nu primesc eu mesaje de genu cum am scris...dar scuze daca te-au deranjat unele cuvinte dela inceput.......Cam atat... Ms Mult pt timpu acordat, si eu Lewy iti urez numai bine, si-mi cer scuze daca cumva te-am suparat sau deranjat cu ceva..... 3-Vali ,si cred ca si ultimu pe ziua de azi ....La faza cu "derapatu" in amintiri, nu am avut nimic impotriva...chiar mi se pare o chestie buna, insa cum am zis mai sus, sters rubrice....deschide-ti alta...unde nu se fac OT in leg cu amintiri caci e speciala rubrica de amintiri...si poate mai sunt pe aici baieti rataciti care au si ei unele amintiri si vor sa "Derapeze" la ele...Si inca ceva Vali, tu chiar de unu singur "ai derapat" de la subiect ca nu vorbeam ca tu iti aduci sau nu masina la 1 euro de dincolo...e treaba ta ...ce vb .. pan la urma aici OT din partea mea nu veti avea...doar sa nu-mi povestiti de femeile frumoase din Satu Mare sau altele..."Ma rog ca intr-o zi sa iesim toti cu masinile, sa mergem la un gratar la padure, sa fim organizati, si sa nu mai fie nevoie sa ne intalnim intr-o fugarita de parcare! PS: si cand e vorba de telefonat pt a stabili data ora si locul intalnirii,sa nu ne trajem pe cur.!!!"...Iti acord o mare dreptate....nu va e greu...un loc unde e liniste....nu prb cu politia....relax si voi relax si masinutele... 4- Gratzian si TazzY vorbim in private unele chestii.... Va multumesc inca o dat pt atentia acordata, daca cumva am suparat pe cine imi cer scuze nu era cu intentie...si sa ne mai cerem scuze si acelor obscenitati de la inceputu "romanului"...Spor la Treaba si sa ne auzim cu bine .... |
Quote:
|
Draga Just fun ai dreptate dar nu stiu cine este acel Wild, si daca a fugit de mine in oradea, eu pina acuma am facut preturi superbune fata de restul tarii, promotii si montarii gratuite, si cred ca si nivelul de calitate a montarii ce facem este la nivelul celor din orasele mari, folosim doar produse de firma si toate componentele folosite la montare sunt la standarde europene, daca toate aceste nu sunt de ajuns, atunci spune-mi tu sau altii ce sa mai oferim in plus clientilor sa nu "fuga" in alte orase. Chestia cu colaborarea: eu am colaborez si colaborez la ora actuala cu 90% dintre firmele care se ocupa cu produse de tuning din satu mare, langa asta colaborez si cu dealeri auto (Citroen, Opel, Ford etc) si n-am avut probleme in colaborarea noastra, in rest sunt in foarte buna relatie cu celelalte persoane care se ocup de tuning in privat la nivel de hobby, ca sunt 2,3,4, sau 10 personane din satu mare la care nu le place activitatea sau personalitatea mea, n-am ce face, cred ca si tu si fiecare dintre noi are invidiosi sau dusmani, este ceva normal.
O zi buna 4 everybody. |
Just Fun ai zis ca noi nu stim sa inchidem gura la altul cum ai fi tu de ex.dar daca tot esti asa mare grande de ce nu ne-ai inchis-o la toti atunci ca dupa cum vad scopul tau cam asta ar fi pe aici,sa ai tu dreptate doar,vad ca vrei sa fi deasupra tuturor,in primul rand nici nu te-ai prezentat sa vedem cu cine avem onoarea si ai intrat asa peste noi si ne iei de sus si ne spui ce ar trebui noi sa facem si sa discutam pe forum,nu prea tin minte sa fi infiintat tu forumul asta,sau ii fi tu vreun moderator iesit din umbra???nu te inteleg,ai intrat asa peste noi si ne critici pe fiecare in parte,la faza cu replica care i-am scris la Vlad da ii ok,am uitat sa pun un smile,se mai intampla ca la orice om,dar vad ca tu una doua ai si sarit sa-mi zici ca de ce asa si nu asa....acuma nu iti inteleg scopul tau propiu zis aici pe forum,nu ai putut si tu sa intri ca oricare altul si sa te prezinti si tu cum am facut fiecare care am intrat pe forum si dupa aia sa zici ce ai de zis dar mai finut nu cu replici de critica la adresa fiecaruia si poate asa ne intelegeam mai bine si pe parcurs puneam in practica ideile tale ca doar is bine venite de la oricare dar nu in felul asta in care ai intrat tu si ai inceput sa zici de fiecare ce ti-o taiat capu....numa bine.
|
Raul se pare ca cu tine nu se poate intelege omu in fine la adresa ta nu mai am nimic de spus si de comentat...Punct!
|
Quote:
te legi chiar d raul si d vlad si de wild si d restu???este o comunitate mik unde se aduna pasionatii d tuning,toti astia d kre teai legat sunt pasionati si au cu ce se lauda.nu ma leg d u k persoana,dar k sa ai ceva de spus p forumu asta aratane c sti si c ai.pana acuma ai tulburat numai mai rau apele! |
Bine Juana Man cum zici tu ..in rest imi retrag cuvintele...si mii de scuze fata de Raul...sper ca se accepta ..Numai de bine va doresc..Ne mai auzim,Juana apele se tulbura cand is dureroase...am incheiat :)
|
Tare buni suntem toti de gura dar practica ne omoara... Si nu ma afecteaza ca te legi de mine mai mister din umbra! Ceva practic ai? De vorbe si de aplicatii suntem satuli! Practic... ceva... ai de oferit?:!: 8)
|
Multumesc pentru porecla ..de tine nu m-am legat deloc , frumos din partea ta oricum mercy ... tocmai is pe puncte de a va arata ceva practic ...
|
Quote:
|
dragilor, eu habar nu am care sunt problemele dintre voi...
doar punctam DIN ce a spus just fan, ca e pacat sa aduceti problemele la nivel de polemica pe forum |
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning