Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   noile numere (format UE) (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/38838-noile-numere-format-ue.html)

Psycho 21-04-07 21:50

Re: noile numere

mie mi se pare o prostie cu stickeru cu UE .. da fiecare cu ale lui

pHlow 23-04-07 11:47

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 864244)
mie mi se pare o prostie cu stickeru cu UE .. da fiecare cu ale lui

in mare parte ai dreptate.. dar daca stai sa te gandeti.. e dreptul tau ca cetatean al uniunii europene... si nu cred ca ar trebui sa fie pedepse gen suspendarea talonului.. e rautatea.. mai ales ca il poti da jos in fata lor

quze 01-05-07 01:08

E dreptu tau ca cetatean sa ce ? De unde scoate-ti ma porcariile astea ? Tu stii ce inseamna stas ? E in loc de stickeru ala cu UE poti sa iti pui unu cu un *** sau ce vrei tu , aceeasi e pedeapsa. Cititi si voi decretu ala !

pHlow 01-05-07 01:46

daca esti intr-o comunitate Cu* .. poti sa iti pui.. nu e vb de ceva ce ti se pune tie pe creier.. ci despre uniunea europeana.. uniune in care suntem si noi..

quze 01-05-07 12:15

Citeste decretu ca imi e lene sa caut paragrafu unde scrie negru pe alb ca numerele de inmatriculare sunt stas si orice modificare sau etc aduce la retinerea talonului de inmatriculare si amenda etc.

alexutzu 01-05-07 18:37

abia din luna august se vor omologa si la noi numerele stelate

Psycho 01-05-07 21:50

deja au aparut ;) .. la constantza

pHlow 02-05-07 00:31

o poza ceva? cum arata? sunt tot in formatul CT XX AAA sau..?

PYT 02-05-07 01:27

bai nene, dar cine v-a umplut capul k se schimba formatul?! maine-poimaine probabil k o sa citesc k ne tragem si fundal galben...

alexutzu 02-05-07 19:46

doar stelutele vor fi singurul lucru nou, atat

Alex_VTR 03-05-07 14:39

Era sa imi ia mie talonu pentru stickerele alea cu UE si m-am luat in gura cu el si mi-a zis k dak nu le dau jos in 5min imi ia si talonu si placutele de inmatriculare loooll:D ......intr-un final le-am dat jos:chainsaw:

Psycho 11-05-07 09:10

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 881221)
doar stelutele vor fi singurul lucru nou, atat

ramane acelashi format .. numai k sunt stelutzele cum ai zis si tu

Marius 11-05-07 09:55

Daca iti pui un sticker cu "stelutele europene" pe placuta cu numarul de inmarticulare, nu comiti o contraventie. Din cate stiu eu fapta despre care vorbim este comisa atunci cand se impiedica citirea numarului, dar exista si posibilitatea sa intalnesti un politist care sa considere acest lucru o abatere grava si care va vrea sa te sanctioneze.
Dar in cazul acesta puteti invoca textul de lege care suna asa:

Art.102 pct.36 din OUG 195/2002 R
-aplicarea de afise, reclame publicitare,inscrisuri sau accesorii pe parbriz, luneta sau geamurile laterale care restrang sau estompeaza vizibilitatea sub limita legala admisa ori impiedica sau diminueaza eficacitatea dispozitivelor de iluminare si semnalizare luminoasa ori citirea numarului de inmatriculare.

bakal 11-05-07 14:02

numerele noi sunt aparute de ceva vreme, iar formatul este aproximativ la fel...desi sunt putin schimbate.... chiar ieri am vazut o masina cu numere noi. parca sunt mai cizelate, mai europene.....:D

RoSonic 11-05-07 19:36

Este contraventie... pentru ca nu mai sunt placute standard in momentul in care pui un stiker pe ele... (am bolduit mai jos)

Quote:

Art.99. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa I de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de catre persoane fizice:
...
16. conducerea unui vehicul ale carui placute cu numarul de înmatriculare sau înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheata sau zapada de natura a împiedica identificarea numarului de înmatriculare sau de înregistrare;
17. conducerea unui vehicul pe ale carui placute cu numarul de înmatriculare sau de înregistrare sunt aplicate folii sau alte dispozitive care nu permit citirea numarului de înmatriculare ori placutele nu corespund standardelor în vigoare;

Art.95
(6) Sunt supuse confiscarii:
c) placutele cu numarul de înmatriculare sau înregistrare care nu corespund standardelor în vigoare si care sunt montate pe vehicule;

deci, atat timp cat standardul prevede steagul romaniei, politia poate amenda pentru asa ceva, fiind sustinuti de lege.

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning