Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Poll!! Intalnirea Saptamanala (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/38825-poll-intalnirea-saptamanala.html)

vgedc 19-04-07 00:04

Re: Poll!! Intalnirea Saptamanala

normal k ai voie sa glumesti doar nu esti in biserica .. :P ziceam si eu asa...na dak teai suparat imi cer scuze...eu ma voi supune majoritatii da miam dat cu parerea :P...stiu k tie nuti da taticu masina duminica :))) el te pune so speli de sambata nu k pe vlad duminica :)))

vLLLad 19-04-07 00:05

aham merci:chew:

vgedc 19-04-07 00:06

recunoaste cyp ...

MasterCyp 19-04-07 00:11

wa...vgdebcdfre.....mie nu imi da masina deloc....o mai iau asa..fara ssa stie tata :)))))))):twisted: 8)

danilox 19-04-07 00:49

imi e indiferent cand e...am votat sambata ...poate in felul asta pot veni si omuletzii ce nu pot duminica...bafta ! ...aaa...si sa mai vad scuzele dupa toata treaba asta cu votul...ma refer la cei care nu veneau duminica :)

FaraonuCPN 19-04-07 00:55

cel mai bine e Sambata ...ca Duminica pleaca baietii la facultate...parerea mea!

danilox 19-04-07 01:04

si apropos de intalnirea saptamanala ...esp si cezar...sa mergem si sa vb cu directorul de la ACR pt a nu mai fi probleme.Atata timp cat vrem sa mai facem acolo...trebuie sa-i spunem din timp.Omuletzul a spus destul de clar...ii spunem si ne lasa...eventual o sa strangem si noi cate 5.000 lei vechi de la fiecare masina la intalnire .In viitor...o sa ne gandim poate la o alta locatie...cu toate ca e destul de buna deocamdata...mai ales pt cei ce vor sa-si arate un pic si maiestria sau ce poate masina.

FaraonuCPN 19-04-07 01:06

asai..!:D nu e mare lucru 50 mii

ESPinoza 19-04-07 01:09

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 859520)
si apropos de intalnirea saptamanala ...esp si cezar...sa mergem si sa vb cu directorul de la ACR pt a nu mai fi probleme.Atata timp cat vrem sa mai facem acolo...trebuie sa-i spunem din timp.Omuletzul a spus destul de clar...ii spunem si ne lasa...eventual o sa strangem si noi cate 5.000 lei vechi de la fiecare masina la intalnire .In viitor...o sa ne gandim poate la o alta locatie...cu toate ca e destul de buna deocamdata...mai ales pt cei ce vor sa-si arate un pic si maiestria sau ce poate masina.

pai si cum facem mergem saptamana asta? si ii spunem dinainte ca o sa venim in fiecare sambata ca sa nu il deranjam saptamanal?

danilox 19-04-07 01:16

exact...sa ne rezerve 1 ora sau 1,30 pe sambata...in fiecare sambata... + ca avem de facut si niste promisiuni omului...

ESPinoza 19-04-07 01:17

mie mi s`e pare corect bine ca e dispus la discutzii

danilox 19-04-07 22:19

La mine e o schimare de plan...nu pot veni saptamana asta la intalnire ...maine seara plec pana la Brasov si ma intorc abia duminica seara...mergeti unul din voi (sau mai multi) si vb cu directorul ACR-ului. Cand ma intorc o sa vb si eu cu el. Sorry...ca nu pot veni...

vLLLad 20-04-07 00:05

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 859527)
pai si cum facem mergem saptamana asta? si ii spunem dinainte ca o sa venim in fiecare sambata ca sa nu il deranjam saptamanal?

ESP, deci de acum ramane stabilit in fiecare sambata inatlnirea?

ESPinoza 20-04-07 00:14

na eu vreau sa fie mai bine pt toata lumea din partea mea poate sa fie si sambata si duminica eu vin in ambele zile :)

vLLLad 20-04-07 00:15

bun....las ca vezi tu cati vin sambata....si daca vin putini....o sa stabilim duminica

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning