![]() |
Re: Poll!! Intalnirea Saptamanala
normal k ai voie sa glumesti doar nu esti in biserica .. :P ziceam si eu asa...na dak teai suparat imi cer scuze...eu ma voi supune majoritatii da miam dat cu parerea :P...stiu k tie nuti da taticu masina duminica :))) el te pune so speli de sambata nu k pe vlad duminica :)))
|
aham merci:chew:
|
recunoaste cyp ...
|
wa...vgdebcdfre.....mie nu imi da masina deloc....o mai iau asa..fara ssa stie tata :)))))))):twisted: 8)
|
imi e indiferent cand e...am votat sambata ...poate in felul asta pot veni si omuletzii ce nu pot duminica...bafta ! ...aaa...si sa mai vad scuzele dupa toata treaba asta cu votul...ma refer la cei care nu veneau duminica :)
|
cel mai bine e Sambata ...ca Duminica pleaca baietii la facultate...parerea mea!
|
si apropos de intalnirea saptamanala ...esp si cezar...sa mergem si sa vb cu directorul de la ACR pt a nu mai fi probleme.Atata timp cat vrem sa mai facem acolo...trebuie sa-i spunem din timp.Omuletzul a spus destul de clar...ii spunem si ne lasa...eventual o sa strangem si noi cate 5.000 lei vechi de la fiecare masina la intalnire .In viitor...o sa ne gandim poate la o alta locatie...cu toate ca e destul de buna deocamdata...mai ales pt cei ce vor sa-si arate un pic si maiestria sau ce poate masina.
|
asai..!:D nu e mare lucru 50 mii
|
Quote:
|
exact...sa ne rezerve 1 ora sau 1,30 pe sambata...in fiecare sambata... + ca avem de facut si niste promisiuni omului...
|
mie mi s`e pare corect bine ca e dispus la discutzii
|
La mine e o schimare de plan...nu pot veni saptamana asta la intalnire ...maine seara plec pana la Brasov si ma intorc abia duminica seara...mergeti unul din voi (sau mai multi) si vb cu directorul ACR-ului. Cand ma intorc o sa vb si eu cu el. Sorry...ca nu pot veni...
|
Quote:
|
na eu vreau sa fie mai bine pt toata lumea din partea mea poate sa fie si sambata si duminica eu vin in ambele zile :)
|
bun....las ca vezi tu cati vin sambata....si daca vin putini....o sa stabilim duminica
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning