Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   astra classic vs octavia tour (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3881-astra-classic-vs-octavia-tour.html)

Sc0OTeR 27-03-05 12:57

In revista \"auto motor si sport\" pe luna februarie este facut un test comparativ intre Octavia Tour, Astra Classic, Chevrolet Lacetti si Kia Cerato. Ierarhia a fost urmatoarea : 1. Skoda, 2. Lacetti, 3. Opel, 4. Kia.
Cred ca testul asta arata cam care este mai buna :roll:

Toto - BOD 27-03-05 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sc0OTeR\"
In revista \"auto motor si sport\" pe luna februarie este facut un test comparativ intre Octavia Tour, Astra Classic, Chevrolet Lacetti si Kia Cerato. Ierarhia a fost urmatoarea : 1. Skoda, 2. Lacetti, 3. Opel, 4. Kia.

Sau care a platit mai mult pentru reclama? :roll: eu sincer sa fiu intre skoda si astra nu prea stiam ce sa votez (motiv pt care nici n-am votat)... dar sa fim un pic seriosi! Lacetti mai buna decat Astra? Pune si tu reportajul ( scaneaza-l, sau ceva... pls! ca nu cred ca se mai gaseste pe piata revista din luna februarie...)

Sc0OTeR 28-03-05 00:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Sau care a platit mai mult pentru reclama? :roll: eu sincer sa fiu intre skoda si astra nu prea stiam ce sa votez (motiv pt care nici n-am votat)... dar sa fim un pic seriosi! Lacetti mai buna decat Astra? Pune si tu reportajul ( scaneaza-l, sau ceva... pls! ca nu cred ca se mai gaseste pe piata revista din luna februarie...)

Reportajul are 7 pagini, deci nu am cum sa il copiez, scanner n-am, eventual sa fac rost de aparat si sa pozez paginile. Au fost luate in seama aspecte precum calitatea fabricatiei, spatiul interior, echiparea de serie, stabilitate. De aceea Lacetti e pe 2, e f spatios si are echipare bogata si e destul de vioi. Am uitat sa mentionez ca masinile din test aveau chiar motoare de 1.6 pe benzina :wink:

Toto - BOD 28-03-05 14:03

Quote:

Reportajul are 7 pagini, deci nu am cum sa il copiez, scanner n-am, eventual sa fac rost de aparat si sa pozez paginile. Au fost luate in seama aspecte precum calitatea fabricatiei, spatiul interior, echiparea de serie, stabilitate. De aceea Lacetti e pe 2, e f spatios si are echipare bogata si e destul de vioi. Am uitat sa mentionez ca masinile din test aveau chiar motoare de 1.6 pe benzina
deci sa inteleg ca reportajul se referea la comfort si la raportul calitate(opriuni)/pret!... in fine... thx!

Sc0OTeR 28-03-05 14:20

Am sa mai citesc odata articolul si am sa iti fac un rezumat :wink:

Doc 28-03-05 16:18

Am pus si eu un vot pentru Skoda.

Toto - BOD 29-03-05 00:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Doc\"
Am pus si eu un vot pentru Skoda.

Argumenteaza-l! :P

dj05dpx 29-03-05 04:59

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Reportajul are 7 pagini, deci nu am cum sa il copiez, scanner n-am, eventual sa fac rost de aparat si sa pozez paginile. Au fost luate in seama aspecte precum calitatea fabricatiei, spatiul interior, echiparea de serie, stabilitate. De aceea Lacetti e pe 2, e f spatios si are echipare bogata si e destul de vioi. Am uitat sa mentionez ca masinile din test aveau chiar motoare de 1.6 pe benzina :wink:

mda :roll: ...exista pe aici o emisiune in care se compara diverse masini si culmea este ca mereu masinile Americane ies invingatoare in dauna celor japoneze :D (cand Honda a vandut cele mai multe masini in Canada si cele japoneze sunt cele mai bine vazute)...majoritatea emisiunilor sunt la mana celor care platesc mai mult,valoarea nu mai conteaza,

eu dau votul pentru Octavia: aspect placut,spatioasa...e pe gustul meu:D

astra are spatele prea `taiat`

Rolex_Logan 09-08-05 13:50

Octavia imi place mai mult ....
Octavia asta tour este cumva full options Octavia veche???

All times are GMT +2. The time now is 10:38.

- Copyright 2026 4Tuning