Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   BMW 335 d pe stand la MasterTuner (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/38807-bmw-335-stand-mastertuner.html)

Nautilus 26-04-07 08:50

Re: BMW 335 d pe stand la MasterTuner

Mai desteapta decat unii useri de pe forum... daca ai fi dat un mic search ai fi aflat cum DSG nu permite supraturarea, schimba viteza cu una care sa reduca turatia motorului la apropierea de turatia maxima

~Nautilus

MasterTuner 28-04-07 14:18

Astia sunt niste BAIETI ai dynourilor, si daca verificati vreo 3 masini la noi si la ei vedeti cat de aproape suntem noi de ce poti masura cu un dyno de 150 000 E. E adevarat ca pe dynoul lor iti trebuie o ora sa pui masina dar scapi de zgomotul de rulare si pneuri.

http://www.rri.se/popup/performanceg...p?ChartsID=688

BYG'u 28-04-07 17:48

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 871612)
Mai desteapta decat unii useri de pe forum... daca ai fi dat un mic search ai fi aflat cum DSG nu permite supraturarea, schimba viteza cu una care sa reduca turatia motorului la apropierea de turatia maxima

~Nautilus

probabil knd e pe "D" k altfel nu schimba .

einstein1984 29-04-07 14:00

Si in mod manual, la linia rosie cutia schimba in sus. Altfel degeaba e automata! Cum a zis si ceky, cand ajungi la linia rosie treci in N si asta e.

Race 02-05-07 03:40

Quote:

Mai desteapta decat unii useri de pe forum
Perfect de acord ! Mai ales decat aia cu sigla de VW ca avatar :D

Quote:

26-04-07, 08:50
Nautilus
De-al Casei :)
daca ai fi dat un mic search ai fi aflat cum DSG nu permite supraturarea, schimba viteza cu una care sa reduca turatia motorului la apropierea de turatia maxima
Pentru cei mai multi oameni,ora 9 AM e prea devreme si pentru a incepe sa bea.Tu ai reusit sa fii si beat pana atunci...felicitari ! :lol:
Ce legatura are schimbarea automata la TURATIE MAXIMA cu masurarea la TURATIE MICA in SARCINA MAXIMA,de care se plangea zbuciumus ?!
Orice probleme ai avea,bautura nu e solutia :lol:

bbim 09-12-08 02:51

Quote:

Originally Posted by MasterTuner (Post 875101)
Astia sunt niste BAIETI ai dynourilor, si daca verificati vreo 3 masini la noi si la ei vedeti cat de aproape suntem noi de ce poti masura cu un dyno de 150 000 E. E adevarat ca pe dynoul lor iti trebuie o ora sa pui masina dar scapi de zgomotul de rulare si pneuri.

http://www.rri.se/popup/performanceg...p?ChartsID=688

1. daca calculezi puterea fara roata nu e posibil sa arata dyno respectiv mai multa putere decat daca ar avea roata ca in cazul vostru unde mai apare si frecare si rulaj?

2. la softul pe care il aveti nu arata puterea maxima la roata ca doar asta e important.
am inteles ca trebuie sa faci niste operatii de scadere ca sa ajungi la rezultatul final dar pe mine ma intereseaza cand vin sa pun o masina pe dyno care este puterea maxima dezvoltata la roata

3. stie cineva care e puterea la roata pentru un subaru impreza wrx sti model 2008 am gasit diferite informati in care una are 231 una 238 apoi conform siteului de mai sus 270 dar diferentele sunt mari intre ele dar si intre puterea declarata de producator 300 hp

bbim 15-01-09 13:48

Quote:

Originally Posted by bbim (Post 1910316)
1. daca calculezi puterea fara roata nu e posibil sa arata dyno respectiv mai multa putere decat daca ar avea roata ca in cazul vostru unde mai apare si frecare si rulaj?

2. la softul pe care il aveti nu arata puterea maxima la roata ca doar asta e important.
am inteles ca trebuie sa faci niste operatii de scadere ca sa ajungi la rezultatul final dar pe mine ma intereseaza cand vin sa pun o masina pe dyno care este puterea maxima dezvoltata la roata

3. stie cineva care e puterea la roata pentru un subaru impreza wrx sti model 2008 am gasit diferite informati in care una are 231 una 238 apoi conform siteului de mai sus 270 dar diferentele sunt mari intre ele dar si intre puterea declarata de producator 300 hp

nici un raspuns

yoda 15-01-09 13:59

Quote:

Originally Posted by bbim (Post 1910316)

vrei sa-ti cumperi si nu ies caii?!sau vrei sa-i dai in judecata?:lol:

bbim 15-01-09 16:01

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1983609)
vrei sa-ti cumperi si nu ies caii?!sau vrei sa-i dai in judecata?:lol:

nu, doar de curiozitate

elspa 06-02-09 08:23

din curiozitate pentru un sti de 285 cp declarati de fabrica la roata au iesit 229....oricum sutn cifre irelevante

bbim 06-02-09 14:06

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 2042476)
din curiozitate pentru un sti de 285 cp declarati de fabrica la roata au iesit 229....oricum sutn cifre irelevante

daca este model 2005 - 2007 atunci sunt 280 cp declarati de fabrica. am vazut si eu asemenea teste si ficare avea valoare lor la roata depinde de dyno pe care il aveau. de exemplu la un sti model 2008 de 300cp delcarati de fabrica undeva aveam 235 undeva 250 iar altii spuneau 280. deci chestia cu masurarea la roata este in functie de fiecare aparat nu exista o precizie mare.

KoKozula 07-02-09 07:48

Quote:

Originally Posted by elspa (Post 2042476)

Din cate stiu eu, in Europa puterea declarata se da la volanta. Asta inseamna ca mai ai pierderi ;) Plus mai conteaza cum setezi dyno ala, plus mai conteaza altitudinea ...

zGb 09-02-09 01:45

nu numai in europa...cred ca oriunde in lume puterea in talon este cea la motor...geez ppl :rolleyes2

KoKozula 09-02-09 06:31

in Japonia puterea decalarata e cea de la roata. ;) Acolo am inteles ca e limitare la 270 de cai, si-atunci astia de la SUbaru, Mitshibushi... declara puterea de la roata ca e mai mica :))

elspa 09-02-09 12:19

ai inteles gresit...

All times are GMT +2. The time now is 02:49.

- Copyright 2026 4Tuning