![]() |
Re: BMW 335 d pe stand la MasterTuner
Mai desteapta decat unii useri de pe forum... daca ai fi dat un mic search ai fi aflat cum DSG nu permite supraturarea, schimba viteza cu una care sa reduca turatia motorului la apropierea de turatia maxima
~Nautilus |
Astia sunt niste BAIETI ai dynourilor, si daca verificati vreo 3 masini la noi si la ei vedeti cat de aproape suntem noi de ce poti masura cu un dyno de 150 000 E. E adevarat ca pe dynoul lor iti trebuie o ora sa pui masina dar scapi de zgomotul de rulare si pneuri.
http://www.rri.se/popup/performanceg...p?ChartsID=688 |
Quote:
probabil knd e pe "D" k altfel nu schimba . |
Si in mod manual, la linia rosie cutia schimba in sus. Altfel degeaba e automata! Cum a zis si ceky, cand ajungi la linia rosie treci in N si asta e.
|
Quote:
Quote:
Ce legatura are schimbarea automata la TURATIE MAXIMA cu masurarea la TURATIE MICA in SARCINA MAXIMA,de care se plangea zbuciumus ?! Orice probleme ai avea,bautura nu e solutia :lol: |
Quote:
2. la softul pe care il aveti nu arata puterea maxima la roata ca doar asta e important. am inteles ca trebuie sa faci niste operatii de scadere ca sa ajungi la rezultatul final dar pe mine ma intereseaza cand vin sa pun o masina pe dyno care este puterea maxima dezvoltata la roata 3. stie cineva care e puterea la roata pentru un subaru impreza wrx sti model 2008 am gasit diferite informati in care una are 231 una 238 apoi conform siteului de mai sus 270 dar diferentele sunt mari intre ele dar si intre puterea declarata de producator 300 hp |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
din curiozitate pentru un sti de 285 cp declarati de fabrica la roata au iesit 229....oricum sutn cifre irelevante
|
Quote:
|
Quote:
|
nu numai in europa...cred ca oriunde in lume puterea in talon este cea la motor...geez ppl :rolleyes2
|
in Japonia puterea decalarata e cea de la roata. ;) Acolo am inteles ca e limitare la 270 de cai, si-atunci astia de la SUbaru, Mitshibushi... declara puterea de la roata ca e mai mica :))
|
ai inteles gresit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning